Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste printer bij diverse tests

Redactie     13:14    


Zoveel tests, zoveel test-winnaars. Dat zie je ook bij de printers. Hier een overzicht van vijf ranglijsten / tests van inkjetprinters, Met vijf verschillende winnaars! Wat zijn de beste printers? Hier lees je het.

De onderstaande tests hebben uitsluitend betrekking op inkjetprinters met multi-functionele mogelijkheden. Je kunt er mee printen maar ook mee scannen en kopiëren.

Getest: Multifunctionele inkjet printers
Getest door: Diversen (zie hieronder)
Publicatie test: Stand per februari 2016
Zie ook: Andere tests van printers

Beste printer uit de test: Vijf winnaars (zie hieronder)
Te koop bijGeadviseerde voordelige winkels voor een printer (alle modellen en prijzen)

De Consumentenbond: Epson Expression Premium printer

De Consumentenbond wijst drie printers uit de Epson Expression Premium als beste all-in-one inkjetprinter aan. Het betreft de Epson XP-630, de Epson XP-635 en de Epson CP-830. Voor de twee eerste modellen betaal je zo'n 120 euro, voor de CP-830 circa 165 euro. Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor de actuele laagste prijzen. Alle drie deze all in one inkjet printer scoren een 7,8 als cijfer en zijn daarmee de beste printers uit de test van de Consumentenbond.


De drie Epson printers mogen dan het predicaat best uit de test delen, hun kwaliteiten verschillen. De Epson CP-830 is erg zuinig en daarmee goedkoop in het gebruik. Ook is deze inkjet printer bijzonder gebruiksvriendelijk en hij biedt de mogelijkheid van automatisch dubbelzijdig scannen en kopiëren. Ook heeft deze printer een Ethernet aansluiting.

De twee goedkopere modellen (die alleen qua kleur van elkaar verschillen!) maken wat mooiere zwart/wit afdrukken.

Vergleich: Brother MFC-J470DW

Bij het Duitse testmagazine Vergleich komt er een heel andere multifunctionele inkjetprinter als beste uit de bus, namelijk de Brother MFC-J470DW die met een prijs van circa 200 euro wat prijziger is dan de Epsons. Het is een kleine vlot printende printer met lage printkosten. In Nederland is deze Brother printer wat moeilijker verkrijgbaar.

Testsieger: Brother MFC-J4420DW

Ook een ander duits consumentenmagazine, Testsieger, kiest voor een Brother als beste multifunctionele inkjet, en wel de Brother MFC-J4420DW. Ook dit is een opvallend compacte all in one inkjet printer van Brother. En ondanks zijn compacte formaat kun je er zelfs in A3 mee printen!De MFC-J4420DW is in Nederland wel goed verkrijgbaar en is bovendien met een prijs van zo'n 150 euro heel betaalbaar. Je kunt met deze Brother printer ook faxen, dubbelzijdig printen en printen vanaf smartphone, tablet of usb-stick. De printkosten zijn laag en de printsnelheid ligt hoog.

Tweakers: HP Deskjet 2540

De gebruikers van de techsite Tweakers geven de HP Deskjet 2540 de hoogste waardering. Dit is een spotgoedkope alles in één inkjet (circa 45 euro) waarmee je toch kunt scannen, kopiëren en draadloos printen. Dat laatste kan ook vanaf smartphones en tablets.

Kieskeurig: HP Envy 5530

Bij Kieskeurig komt een andere HP all-in-one als best uit de bus, namelijk de HP Envy 5530. Ook met deze inkjet kun je printen, scannen en kopiëren. Deze HP Envy printer is voordelig (circa 80 euro) maar biedt wel de mogelijkheid tot automatisch dubbelzijdig afdrukken. En ook foto's zien er prima uit bij de verbazend plat vormgegeven HP Envy 5530.


Kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor de beste en goedkoopste adressen om al deze (en andere) printers te kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.