Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste robotstofzuiger is van LG

Redactie     11:43    


LG is de "testsieger"" bij een Duitse test van robotstofzuigers. Maar Dirt Devil bewijst dat een goede robotstofzuiger niet duur hoeft te zijn. Hier alle informatie over deze robot-stofzuigers en de resultaten van de robot-stofzuiger test.


Getest: Robotstofzuigers
Getest door: Vergleich.org
Plaatsing test: Maart 2016
Meer tests: Kijk bij de stofzuiger test voor nog veel meer tests van (robot)stofzuigers.

Beste robotstofzuiger in de Test: LG HOM-BOT
Beste Koop: Dirt Devil Spider M607
Te koop bij: Aanbevolen winkels stofzuiger

Beste robotstofzuiger: LG HOM-BOT

Steeds meer stofzuigerfabrikanten maken robot-stofzuigers. Er zijn onder andere robotstofzuigers van Miele, Samsung, Philips, iRobot (Roomba) Dirt Devil, Severin en Neato, maar een robotstofzuiger die opvallend vaak als beste getest wordt is de HOM-BOT van LG. Deze robot-stofzuiger kwam eerder onder andere als beste uit de bus bij de Nederlandse en Zweedse consumentenbond, bij Kieskeurig, en nu dus ook bij het Duitse testmagazine Vergeleich.De LG HOM-BOT is een slim vormgegeven robotstofzuiger. Door deze vorm komt deze hulp in de huishouding makkelijk in hoeken en kan hij goed langs plinten zuigen. Ook met drempels en andere obstakels (tot 2 centimeter hoog) heeft de LG robot-stofzuiger geen moeite.

De LG HOM-BOT is ook een stille stofzuiger. Het geluidsniveau is 60 dB, dat is zo laag dat je rustig televisie kunt kijken terwijl de LG HOM-BOT robot-stofzuiger voor jou aan het werk is.

Zoals het een goede robotstofzuiger betaamt gaat de LG HOM-BOT zelf naar zijn oplaadstation als de accu leeg raakt. De stofzuiger laadt zichzelf op en gaat dan weer door met zijn werkzaamheden. Zijn intelligentie bijkt ook uit de manier van route bepalen. De LG robotstofzuiger gebruikt daarvoor een camera en onthoudt de meest geschikte route ook.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkel voor alle specificaties, prijs, voordelen en nadelen van deze robotstofzuiger.

Beste Koop: Dirt Devil Spider

Vergleich wijst ook een Beste Koop aan. En dit is een beste koop waar je heel wat geld mee bespaard. Terwijl je voor de LG robotstofzuiger zo'n 380 euro neertelt ben je voor de Dirt Devil Spider robotstofzuiger bij lange na nog geen 100 euro kwijt bij bovenstaande winkels. Toch eindigt de Dirt Devil robot-stofzuiger bij Vergleich op een derde plaats in de robotstofzuiger-test en laat daarmee diverse stofzuigers achter zich die vele malen duurder zijn.


Maar alle waar naar zijn geld. De Dirt Devil Spider mist wel veel mogelijkheden die de LG robotstofzuiger wel biedt. Zo laadt hij niet uit zichzelf op en mist hij ook belangrijke schoonmaakfaciliteiten zoals een draaiende borstel (die bij de LG voorkomt dat bijvoorbeeld dierenharen vastklitten) en ook in de hoekjes maakt deze robotstofzuiger slecht schoon. Wel is het een stille robot-stofzuiger (68 dB) die de vloer prima zuigt en door zijn geringe hoogte makkelijk onder banken en andere meubels komt.

Door zijn prijs is de Dirt Devil Spider wel een heel goedkope schoonmaakster.

Kijk voor deze en veel meer robotstofzuigers tegen de laagste prijzen bij de bovengenoemde Robotstofzuiger Store.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.