Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Broodbakmachine Panasonic beste in de test

Redactie     16:17    


Zelf brood bakken, verser kan niet! En moeilijk is het ook niet. Met een goede broodmachine heb je er geen omkijken naar. Maar wat is een goede broodbakmachine? Hier de resultaten van een test van broodbakmachines.

Deze broodbakmachine test is uitgevoerd door de Duitse vergelijkingssite Vergleich. De Panasonic SD-ZB2502 kwam als beste broodbakmachine uit de test. Als enige scoorde deze Panasonic broodbakmachine een Zeer Goed. Bij de het consumentenpanel behaalde deze beste broodmachine bovendien 4,5 van de 5 te halen sterren.

Getest: Beste broodbakmachine
Getest door: Vergleich.org
Beste broodbakmachine uit de test: Panasonic SD-ZB2502

Is deze broodbakmachine voor jou de beste?

Een nadeel van de Panasonic broodbakmachine is prijs. Het is één van de duurdere broodbakmachines op de markt. Probeer de keuzehulp op Beste Broodbakmachine Kopen om uit te vinden of de Panasonic broodbakmachine ook voor jou de beste is.

Over de Panasonic broodbakmachine

De Panasonic SD-ZB2502BXE is een broodbakmachine die opvalt door zijn vele bakprogramma's. Niet minder dan 27 bakprogramma's kent deze broodmachine. Een enorm aantal programma's waarmee het heel makkelijk is om tal van soorten broden te maken.Dat gaat met zo'n standaard-programma heel erg makkelijk. De Panasonic broodbakmachine kent automatische toevoeging, waardoor ingrediënten als noten en rozijnen automatisch op het juiste moment worden toegevoegd. Ook daar heb je dus geen enkel omkijken naar! Zelfs het gist wordt gedurende het proces automatisch toegevoegd voor een nog beter bakresultaat.  Door de gistverdeler onderscheidt de Panasonic SD-ZB2502WXE zich van andere broodbakmachines. Brood bakken met de Panasonic broodbakmachine is dus niets anders dan de ingrediënten in het apparaat doen en het juiste programma kiezen!

Een terechte winnaar van de test van broodbakmachines. Kijk voor goedkopere alternatieven bij de broodbakmachine keuzehulp hierboven.

Publicatie test: maart 2016. Kijk bij de andere broodbakmachine tests voor meer recente testen van broodbakmachines.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.