Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Firefox beste browser in de test

 


Op de meeste computers, laptops, tablets en smartphones wordt Google Chrome als browser gebruikt. Maar is Google Chrome ook de beste browser die er te krijgen is? Toptenreviews.com testte het uit, en keek daarbij naar browsers voor alle soorten apparaten. Zowel computers als telefoons.

Er werd gekeken naar snelheid, compatibiliteit, mogelijkheden, veiligheid en ondersteuning. De meest gebruikte Chrome browser kwam als zeer goed uit de bus, maar Firefox is volgens Toptenreviews toch net iets beter.

Getest: Browsers voor computers, smartphones en tablets
Getest door: Toptenreviews.com
Publicatie test: 2016
Beste browser uit de test: Mozilla Firefox

Beste browser: Firefox

Firefox is volgens Toptenreviews de beste browser. De browser van Mozilla kreeg zelfs een 9,85 als waardering. Overigens scoorde ook Chrome (9,73), Opera (9,30) en Safari (9,00) erg hoog. De Microsoft browsers eindigde als vijfde en zesde. Internet Explorer kreeg een 8,63 en Torch viel met een 8,28 wat tegen. De andere browsers in de top tien waren Maxthon, SeaMonkey, Avant en de Deepnet Explorer, al kwamen de laatste twee niet meer boven de 6,5 uit. Geen aanraders dus.

Firefox scoort op ale onderdelen een dikke negen en beschikt ook over alle functies die in de vergelijking meegenomen zijn. Alleen geeft Mozilla geen telefonische support, maar dat geldt ook voor de meeste andere browsers. Het verschil maakt Firefox vooral door de snelheid, op alle onderdelen (zowel qua opstarten als navigatie) is deze browser de snelste van allemaal.

Kijk hier voor alle testresultaten.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.