Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste hogedrukreiniger

Redactie     16:35    


Het Duitse magazine Testsieger heeft hogedrukreinigers getest. De beste hogedrukreiniger is volgens deze test van Nilfisk. Hier een overzicht van de beste hogedrukreinigers volgens deze test

Getest: Hogedrukreinigers
Getest door: Testsieger.de
Publicatie test: Maart 2016 (alle hogedrukreiniger tests)

Beste hogedrukreiniger: Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een hogedrukreiniger te kopen

Beste hogedrukreiniger: Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA 

Deze hogedrukreiniger van Nilfisk is een geweldig apparaat. Een terechte beste hogedrukreiniger uit de test. Goedkoop is hij niet, maar voor de consumentenmarkt is deze Nilfisk hogedrukreiniger extreem krachtig (2100 watt, 140 bar) en voorzien van heel veel accessoires zoals een rioolslang, een spuitlans, een terrasreiniger, een wasborstel voor de auto en de nodige koppen.Je terras schoonmaken, de auto wassen, dakgoten bladvrij maken, gevels reinigen, verstopte leidingen doorspuiten, het kan allemaal met deze Nilfisk met inductiemotor die is voorzien van robuuste wielen, slangenhaspel en een ergonomische greep voor nog meer gebruiksgemak.

Goed alternatief: Bosch AQT 45-14 X hogedrukreiniger

Een goed alternatief is de Bosch AQT 45-14 X. Deze hogedrukreiniger eindigt als tweede in de test, maar is een stuk goedkoper (ruim onder de 300 euro). Het is een compact apparaat met heel veel kracht die is voorzien van een telescopische greep en wordt geleverd met een terrasreiniger. De Bosch AQT 45-14 X is zeer geschikt voor het reinigen van terrassen, auto's, fietsen en tuinmeubelen.


Goed alternatief: K√§rcher K 5 Compact Home  hogedrukreiniger

Een andere goede hogedrukreiniger in dezelfde prijsklasse als de Bosch. einig (eventueel met warm water en schoonmaakmiddel) je  auto, tuinmeubelen, terras, gevel of gereedschap. Met een lekker lange hogedrukslang.


Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor alle prijzen, informatie en specificaties van deze en andere hogedrukreinigers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.