Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste volautomatische koffiemachine voor thuis

Redactie     18:26    


Bij een volautomatische koffiemachine hoef je alleen maar op een knop te drukken voor een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Hier vind je de resultaten van een test van volautomatische koffiemachines met een prijs onder de 600 euro. Relatief goedkope volautomatische koffiemachines die ook voor thuisgebruik betaalbaar zijn.


Bij de volautomatische koffiemachine test van de Consumentenbond kwam de duurdere Jura Z6 als beste volautomaat uit de bus. Ook het Duitse tijdschrift Haus & Garten Test testte de volautomatische koffiemachines. Daarbij stelde ze echter een maximale prijs van 600 euro in waardoor er logischerwijze een een andere testwinnaar kwam.

De beste volautomatische koffiemachine die ook voor thuisgebruik te betalen is is volgens Haus & Garten Test de De Longhi Autentica ETAM 29.510SB. Deze volautomatische koffiemachine liet ondermeer de Nivona CafeRomatica 656 (2e) en de Melitta Caffeo Passione (3e) achter zich.

Getest: Beste volautomatische koffiemachine tot 600 euro
Getest door: Haus & Garten Test
Publicatie test: December 2015
Zie ook: Recente testen van koffieapparaten

Beste volautomatische koffiemachine uit de test: De Longhi Autentica ETAM 29.510SB
Te koop bij: Aanbevolen winkels voor een koffiemachine 

Beste goedkope volautomatische koffiemachine: De Longhi Autentica

De heerlijkste koffie met slechts 1 druk op een knop. Je kent het van kantoor, maar De Longhi maakt het ook thuis mogelijk met deze relatief goedkope volautomatische koffiemachine.


Deze voordelige volautomatische koffiemachine is voorzien van een  Soft Touch bedieningspaneel met verlichte symbolen. Heel professioneel en gebruiksvriendelijk! Naast de gebruikelijke koffiebereidingen zoals gewone koffie, cappuccino, espresso en latte macchiato biedt deze beste volautomatische koffiemachine uit de test twee nieuwe bereidingen die filterkoffie en extra sterke espresso voor je schenken.

Met de DeLonghi Autentica kun je twee kopjes koffie tegelijkertijd. Deze volautomatische koffiezetmachine is voorzien van een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma en heeft een variabele hoogte-instelling zodat je ook bijvoorbeeld speciale latte macchiato glazen kunt gebruiken.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor deze en andere koffiemachines en hun laagste prijs.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.