Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste volautomatische koffiemachine voor thuis

Redactie     18:26    


Bij een volautomatische koffiemachine hoef je alleen maar op een knop te drukken voor een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Hier vind je de resultaten van een test van volautomatische koffiemachines met een prijs onder de 600 euro. Relatief goedkope volautomatische koffiemachines die ook voor thuisgebruik betaalbaar zijn.


Het Duitse tijdschrift Haus & Garten Test testte de volautomatische koffiemachines. Daarbij stelde ze echter een maximale prijs van 600 euro in waardoor veel uitgebreide en luxe koffiemachines met een hoog prijskaartje afvallen. Kijk bij alle beste koffiemachines uit de test voor de beste van deze luxe koffiemachines. Daar vind je ook nieuwere testen want deze test dateert alweer van 2016.

De beste koffiemachine voor thuis uit deze test

De beste volautomatische koffiemachine die ook voor thuisgebruik te betalen is is volgens Haus & Garten Test de De Longhi Autentica ETAM 29.510 waarvan de winkelprijs inmiddels heel ver onder de maximale prijs van de geteste koffiemachines ligt

Deze volautomatische koffiemachine liet ondermeer de Nivona CafeRomatica 656 (2e) en de Melitta Caffeo Passione (3e) achter zich.

De beste winkels om een koffiemachine goedkoop te kopen

Kijk voor alle goede winkels waar je koffiemachines goedkoop online kunt kopen op Beste Koffiemachine Kopen. Daar vind je ook de koffiemachine top 10, een keuzehulp voor het kiezen van de voor jou beste koffiemachine en veel tips en informatie voor bij het kiezen van een goede koffiemachine.

Beste goedkope volautomatische koffiemachine: De Longhi Autentica

De heerlijkste koffie met slechts 1 druk op een knop. Je kent het van kantoor, maar De Longhi maakt het ook thuis mogelijk met deze relatief goedkope volautomatische koffiemachine.


Deze voordelige volautomatische koffiemachine is voorzien van een  Soft Touch bedieningspaneel met verlichte symbolen. Heel professioneel en gebruiksvriendelijk! Naast de gebruikelijke koffiebereidingen zoals gewone koffie, cappuccino, espresso en latte macchiato biedt deze beste volautomatische koffiemachine uit de test twee nieuwe bereidingen die filterkoffie en extra sterke espresso voor je schenken.

Met de DeLonghi Autentica kun je twee kopjes koffie tegelijkertijd. Deze volautomatische koffiezetmachine is voorzien van een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma en heeft een variabele hoogte-instelling zodat je ook bijvoorbeeld speciale latte macchiato glazen kunt gebruiken.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor deze en andere koffiemachines en hun laagste prijs.


Onderwerp:
De DeLonghi Autentica is getest als beste koffiemachine voor thuis. Het is de beste volautomatische koffiemachine tegen een lage prijs. Een volautmaat koffiemachine maakt de koffie uit koffiebonen die door het koffieapparaat vers gemalen worden. Deze beste goedkope koffiemachine uit een Duitse test is ook in Nederland heel goedkoop te koop.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.