Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

BSP E-Volt verrassend winnaar test beste elektrische fiets

 


De Telegraaf heeft in samenwerking met de Consumentenbond en de Fietsersbond de jaarlijkse Nationale Fietstest gehouden. De beste e-bike in de topklasse (boven de 2500 euro) is de BSP E-Volt Urban. Een verrassende, maar absoluut geen onterechte winnaar van de test van beste e-bike 2016.


Getest: Elektrische fietsen (vanaf 2.500 euro)
Getest door: Nationale Fietstest
Plaatsing test: April 2016
Beste elektrische fiets: BSP E-Volt EC10
Voordelig te koop bij: Beste winkels BSP fietsen
Zie ook: Meer e-bike tests

BSP is een Nederlands fietsmerk dat niet zo bekend is als bijvoorbeeld Gazelle, Batavus of Sparta maar wel heel goede fietsen maakt. Dat blijkt wel uit het feit dat hun BSP E-Volt EC10 2016 is uitgeroepen tot de beste elektrische fiets van het jaar in de topklasse.Een titel die de BSP E-Volt EC10 absoluut verdiend. Het is een luxe complete elektrische fiets met een Shimano Steps middenmotor, 8 Shimano Nexus versnellingen en rollerbrakes. Praktisch is de BSP E-Volt EC10 ook want deze elektrische fiets beschikt over een stevige voordrager waarop je heel wat bagage kunt meenemen. Een elektrische stadsfiets en transportfiets in één. Trendy en praktisch, wat wil je nog meer! Een goed uiterlijk? Dat heeft deze beste e-bike uit de test ook. Kijk maar naar de afbeelding op deze pagina.

Het testteam was verder zeer te spreken over het stabiele rijgedrag van de BSP E-volt. Dit komt onder andere door de brede banden en het stijven frame.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.