Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste fietsen van 2016

Redactie     11:51    


De vakhandel kiest ieder jaar de beste fietsen van het jaar. Er werden dit jaar drie beste fietsen gekozen. De beste fiets, de beste e-bike en de beste speed-pedelec van 2016. Hier de winnaars.


Beste fiets 2016: Batavus Quip


De beste "gewone" fiets van 2016 is de Batavus Quip. Nou ja gewoon? Zo kun je deze trendy design-fiets niet noemen. De Batavus Quip beschikt over een smalle voordrager die niet alleen mooi is, maar er ook voor zorgt dat de fiets beter in een fietsenrek past.
Meer informatie over de Batavus Quip

Beste elektrische fiets 2016: Giant Elegance E+ 1 Deluxe


Als beste elektrische fiets van 2016 koos de jury voor de Giant Elegance E+ 1 Deluxe. Een luxe en comfortabele e-bike met een krachtige maar stille Yamaha middenmotor. De Giant Elegance E+ 1 Deluxe is heel compleet afgemonteerd met uitsluitend onderdelen van topkwaliteit.
Meer informatie over de Giant Elegance E+ 1 Deluxe

Beste speed-pedelec 2016: Gazelle CityZen Speed


De derde winnaar is de Gazelle CityZen Speed. Deze Gazelle werd uitgeroepen tot de beste speed pedelec, een elektrische fiets waarbij je niet hoeft mee te trappen (een soort snorfiets). De Gazelle CityZen Speed heeft een scherpe prijs maar is toch een heel goede en compleet uitgevoerde speed pedelec. De beste speed pedelec van 2016 wordt aangedreven door een Bosch Performance Line middenmotor.
Meer informatie over de Gazelle CityZen Speed

Alle drie deze beste fietsen van 2016 zijn online met hoge korting te koop. Kijk bij de betreffende "meer informatie" voor de goedkoopste aanbieders.
Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.