Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Grasmaaier test

Redactie     19:32     1 comment


Gras maaien doen maar weinig mensen voor de lol. Daarom is het belangrijk een goede grasmaaier te hebben waarmee je de klus snel en makkelijk kunt klaren. Hier de uitslag van de grasmaaier test. Wat is de beste grasmaaier en wat is de beste koop?

Het Duitse vergelijk-magazine testte grasmaaiers. Zowel de beste grasmaaier als de beste koop betrof een elektrische grasmaaier. Hier de uitslag van de grasmaaier test.

Getest: Grasmaaiers
Getest door: Vergeleich.de
Publicatie test: April 2016 (meer grasmaaier tests)

Beste grasmaaier uit de test: Bosch Rotak 43
Beste Koop: Einhell BG-EM 1030 grasmaaier
Te koop bij: Aanbiedingen bij aanbevolen winkels

Beste grasmaaier: Bosch Rotak 43

De Bosch Rotak 43 werd uitgeroepen tot de beste grasmaaier. Goedkoop is deze elektrische Bosch grasmaaier niet, maar hij kan wel wat! En compleet is deze Bosch Rotak grasmaaier ook. Zo beschikt hij over een 50 liter gras-opvangbak, ergoflex-handvaten die er voor zorgen dat je altijd in de door jou gewenste houding kunt maaien en een makkelijk inklapbare duwboog zodat deze beste grasmaaier uit de test maar weinig ruimte in de schuur inneemt. Ook handig zijn de graskammen waarmee je makkelijk langs de randjes kunt maaien. De maaihoogte is in 10 stappen centraal verstelbaar. Met recht de beste grasmaaier uit de test!

Grasmaaier met accu

Er is ook een draadloze versie van de Bosch Rotak 43 namelijk de Bosch Rotak 43 Li met dezelfde specificaties, maar dan als accu-grasmaaier. Helaas is deze draadloze grasmaaier zoals alle accu-grasmaaiers erg duur.

Beste koop: Einhell BG-EM 1030

Is de Bosch Rotak 43 je met een prijs van ruim 200 euro te duur? Kijk dan vooral eens naar de Einhell BG-EM 1030. Een goedkope grasmaaier (onder de 75 euro) die toch als derde in de test eindigde. Tussen de beide elektrische grasmaaiers eindigde alleen de MTD 395 SPO benzinemaaier.


De Einhell grasmaaier is een compact elektrisch grasmaaiertje met een een krachtige Carbon Power motor en drievoudige hoogteinstelling. De Einhell BG-EM 1030 is in Nederland te koop bij Bol.
Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers kiezen en kopen.

, ,


1
replies
  1. Ik ben erg tevreden over de Bosch Rotak 32. Het wat smallere broertje van de Rotak hier boven. Mijn tuin is best groot en officieel te groot voor de 32 versie, maar dan doe je er alleen iets langer over. Die paar minuutjes extra werk is geen straf want de Bosch Rotak maait makkelijk en soepel. De grasmaaier is ook opvallend licht. Ook de graskantjes, dat is echt super. Als de bak vol raakt moet je hem wel even legen want dan raakt de grasmaaier wat uit balans. De maaihoogte veranderen is even prutsen, maar dit is maar een klein nadeel van deze voor mij echt wel beste grasmaaier.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.