Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test afzuigkappen: Miele 3x de beste

Redactie     16:18    


Een afzuigkap kopen? Kijk dan vooral eens naar Miele afzuigkappen. Bij een test van Stiftung Warentest kwam er in alle drie de categorie├źn een Miele afzuigkap als beste afzuigkap uit de test.

Getest: Afzuigkappen (tot 1000 euro)
Plaatsing test: Maart 2016 (nieuwere tests afzuigkappen)
Getest door: Stiftung Warentest (Duitse consumentenbond)
Beste horizontale afzuigkap: Miele PUR 97 W
Beste wand afzuigkap: Miele DA 6096 W
Beste inbouw afzuigkap: Miele DA 3466

Goedkoop een Miele afzuigkap kopen

Miele afzuigkappen zijn in de elektronicawinkels in Nederland niet altijd even makkelijk verkrijgbaar. Maar online zijn Miele afzuigkappen gelukkig wel goed verkrijgbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen Miele afzuigkappen.
Hoe breed moet een afzuigkap zijn?

De ideale breedte van een afzuigkap hangt vooral af van de breedte van de kookplaat. De afzuigkap moet minstens zo breed zijn om alle wasem en kookluchtjes optimaal op te vangen. Breder is nog beter.

Luchtafvoer bij een afzuigkap

De functie van een afzuigkap is het wegzuigen van de wasem, een mengsel van waterdamp, vetdeeltjes en geuren. Maar wat gebeurt er met de afgezogen lucht? Ideaal is een afzuigkap die de lucht naar buiten toe afvoert (al dan niet met behulp van een extra ventilator). Maar dit vraagt meer van de installatie. Er moet immers een afvoerkanaal gemaakt worden. Een alternatief is een afzuigkap met een koolstoffilter. Dit filter filtert de lucht schoon. De lucht zelf blijft gewoon in de keuken. Het filter moet wel af en toe vervangen worden.

Foto's: Miele afzuigkap


Onderwerpen:
Miele afzuigkappen waren de grote winnaar bij de afzuigkap test van de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest. In alle drie de categorie├źn in de test was een Miele afzuigkap de beste afzuigkap.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.