Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste curved tv

Redactie     10:57    


Steeds meer televisiefabrikanten komen met curved televisies. Zo'n curved tv geeft je door zijn gebogen vorm meer een idee van diepte dan een gewone televisie. Je ziet bij een curved tv ook meer van het beeld. Maar wat is de beste curved tv? Hier de uitslag van de test.

De Consumentenbond test continue de nieuwste televisies volgens nauwkeurig vastgestelde richtlijnen. Zo kunnen ze op ieder moment aangeven wat de beste televisies zijn. Bij de curved televisies staan de modellen van Samsung momenteel bovenaan.

Getest: Curved televisies
Getest door: De Consumentenbond
Datum test: Stand per april 2016 (meer televisie tests)

Beste uit de Test: Samsung UE55JS9000 (140 cm)
Te koop bij: Geadviseerde voordelige aanbieders televisies

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van televisies door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste curved TV uit de test: Samsung

De top drie van de test van bese curved tv wordt geheel gevuld door Samsung curved tv's. De beste uit de test is de Samsung UE55JS9000 (140 cm) gevolgd door de Samsung UE55JU7500 (140 cm) en de Samsung UE48JU7500 (122 cm). De beste kleinere curved tv is de Samsung UE40JU6500 (102 cm).

De nummer één uit de curved tv test is de Samsung UE55JS9000. Dit is een grote (140cm / 55 inch) curved televisie die iets minder dan 2.000 euro kost. Deze Samsung curved tv heeft ingebouwde tuners voor DVB-C (digitale kabeltelevisie), DVB-T (Digitenne) en DVB-S (satelliet televisie). Ook kun je er 3D beelden mee bekijken.De curved Samsung UE55JS9000 is een Ultra HD smart TV (ethernet en WiFi) met veel aansluitmogelijkheden. Je kunt er mee op internet surfen en er digitale televisie mee opnemen.

De Consumentenbond beoordeeld de beeldkwaliteit als zeer goed, de beelden zijn heel vloeiend ook ook de geluidskwaliteit is zeer goed. Op gebruiksgemak scoort deze curved smart tv goed.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de actuele prijzen en meer specificaties van deze en andere goede curved televisies.

Meer informatie

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.