Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste staafmixer met hakmolen en garde

Redactie     11:04    


Schaf een staafmixer met hakmolen en garde aan, en je kunt met één keukenapparaat o.a. hakken, pureren, kloppen, voedsel fijnmalen, mayonaise maken en smoothies maken. Een staafmixer met hakmolen en garde biedt veel mogelijkheden voor weinig geld. Hier de uitslag van een test van deze staafmixers.

Als een staafmixer is voorzien van een hakmolen en garde kun je er veel meer mee dan met veel duurdere keukenapparaten zoals een keukenmachine, foodprocessor of blender. Het is daarom verstandig te kiezen voor een variant met hakmolen en garde. Deze zijn weliswaar iets duurder dan een "kale" staafmixer, maar je koopt ze toch al tegen prijzen onder de 50 euro.

Getest: Beste staafmixer met hakmolen
Getest door: De Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids april 2016 (zie ook: Meer recente testen)
Beste staafmixer met hakmolen uit de test: Bosch MSM67170
Beste koop: Braun MQ325 Spaghetti
Te koop bij: Beste winkels om een staafmixer te kopen

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van staafmixers door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Beste staafmixer met hakmolen en garde: Bosch MSM67170

Met een prijs van zo'n 70 euro is de Bosch MSM67170 niet de goedkoopste staafmixer, maar wel de beste! Het is bovendien een zeer complete staafmixer die wordt geleverd met pureerstaaf, hakmolen en garde. Als enige staafmixer uit de test kan deze Bosch staafmixer ijs crushen.Het is een zeer gebruiksvriendelijke staafmixer voor onder andere pureren, malen en hakken, en voor het maken van beslag, smoothies, mayonaise en slagroom. Nadelen heeft deze staafmixer echter ook, hij is wat zwaar (800 gram) en luidruchtig, maar haalt desalniettemin een 9,0 als eindcijfer en is daarmee de beste staafmixer uit de test.

Beste Koop: Braun MQ325 Spaghetti

De Braun MultiQuick 325 Spaghetti is een veelzijdige staafmixer met hakmolen en garde die bij de test van de Consumentenbond een 8,6 als cijfer haalde. Een heel sterk resultaat voor een staafmixer onder de 50 euro (hij is zo'n 25 euro goedkoper dan de Bosch staafmixer die als beste uit de test kwam). Alle klusjes doet deze Braun staafmixer met hakmolen en garde naar tevredenheid.


Kies de voor jou beste staafmixer

Niet iedereen stelt dezelfde eisen aan een staafmixer. De test van de Consumentenbond is daarom ook maar een indicatie. Wil je weten of bovenstaande staafmixers (of een andere staafmixer) bij je wensen en eisen past? gebruik dan de Staafmixer Keuzehulp van de Staafmixershop van CoolBlue.


De staafmixer test van de Consumentenbond is te vinden in de Consumentengids april 2016.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.