Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste anti transpirant mannen

De beste anti transpirant uit de test. Een anti transpirant is de beste deodorant voor mannen omdat een anti transpirant zweten voorkomt. 

Beste anti-transpirant mannen Nivea (deo, deodorant)


Hier de beste anti transpirant mannen (die dus ook de beste deo mannen is) uit een grote in Duitsland uitgevoerde test. Dit is de beste deo tegen zweten en daarmee de beste deodorant tegen zweetlucht.Wat is een anti-transpirant?

Met een anti-transpirant deo voorkom je dat je dat je gaat zweten, dit in tegenstelling tot een deodorant die er alleen voor zorgt dat de zweetgeur onderdrukt wordt. Een anti transpirant deodorant is dus beter tegen zweet dan een gewone deo. 

Maar welke anti transpirant voor heren is de beste anti transpirant deo? Lees hier de uitslag van de test van beste anti-transpirant voor mannen.

Deze test wees uit dat anti-transparanten hun werk meestal beter doen dan deodoranten. Wil je toch liever weten wat de beste deodorant voor heren is? Lees dan de uitslag van de deodorant test bij de beste deodorant voor mannen uit de test.

Hieronder kijken we naar de beste anti transpirant voor mannen en andere goede anti transpiranten voor heren.Aanbiedingen anti transpirant mannen

Voor we naar de beste anti transpirant voor mannen uit de test kijken willen we je eerst nog even wijzen op de aanbiedingen van alle anti-transpirant deo voor mannen bij de diverse winkels.

In het eerste overzicht hier onder vind je alle aanbiedingen van anti transpirant deodorant voor heren. Het gaat daarbij om de anti transpiratie deo's  van de verschillende merken, maar ook in verschillende volumes. Vooral als je een anti-transpirant in een voordeelverpakking koopt kun je online een heel hoge korting krijgen.

In het tweede overzicht vind je meer goede winkels die online goedkoop anti-transpirant voor heren verkopen.
Nivea Men Dry Impact Plus: Beste anti-transpirant mannen

In de test deden de anti-transpiranten voor heren het aanmerkelijk beter dan de gewone deo voor mannen. 

2 van de 8 deodoranten konden overtuigen tegenover 5 van de 8 geteste anti-transpirant deodoranten. En van al deze anti-transpiranten voor mannen was de Nivea Men Dry Impact Plus anti-transpirant de allerbeste.Beste anti transpirant mannen Nivea Men

Beste anti transpirant mannen Nivea Men


Een goede anti-transpirant deo overstemt de zweetgeur niet maar zorgt er voor dat je helemaal niet (of in ieder geval minder) gaat zweten. De Nivea Men Dry Impact Plus is de anti-transpirant voor mannen die daar het best in slaagt.

De transpiratie neemt bij deze beste anti-transpirant voor mannen merkbaar af en deze anti-transpirant deodorant voorkomt vieze zweetlucht zonder deze met een eigen geur te overstemmen. Bovendien laat deze beste anti-transpirant uit de test geen vlekken op de kleding achter. En dat is natuurlijk ook erg belangrijk!

Tip: Bij de beste online drogisterijen kan je deodorant, anti-transpirant en andere verzorgingsproducten met hoge korting kopen. Vooral als je deze in grootverpakking koopt.
Over Nivea anti transpirant

Nivea is een specialist in verzorgingsproducten uit Duitsland. Nivea maakt een breed assortiment aan producten voor lichaamsverzorging voor heren en dames waaronder dus ook anti-transpirant voor mannen.

Deze beste anti transpirant uit de test is niet de enige deodorant tegen transpireren die Nivea maakt. Andere Nivea anti transpirant producten van mannen zijn naast de beste geteste Nivea Men Dry Impact deo, de anti transpiranten uit de series Nivea Men Cool Kick, Nivea Men Invisible for Black & White Power, Nivea Men Deep en Nivea Men Sensitive Protect. En zo zijn er nog meer Nivea anti-transpirant deo's.

Nivea verkoopt zijn anti transpirant deo voor mannen in de vorm van een spray, roller en stick, maar het zijn de sprays (de spuitbussen) die verreweg het meest populair zijn bij de mannen die deze deo's en anti transpiranten kopen.Andere goede anti-transpirant deo voor heren

Nivea mag dan de beste anti transpirant deo voor heren maken, er zijn natuurlijk meer merken die goede anti transpirant voor mannen maken. Hier een overzicht van deze merken.

Cien anti transpirant mannen

Cien Men Antitranspirant Sport van Lidl is goedkope anti-transpirant voor mannen. Toch eindigde deze anti transpirant deo voor heren van Cien op de tweede plek in de bovenstaande test.

Rexona anti-transpirant mannen

De Rexona Men Cobalt anti-transpirant eindigde op de derde plaats. Ook deze anti-transpiranten voor mannen gebruiken aluminiumchloorhydraat (aluminiumzout) om de poriën te vernauwen zodat je minder gaat zweten. Andere Rexona anti transpirant deodoranten voor heren zijn onder andere Rexona Men Sensitive Anti-transpirant Spray, Rexona Invisible on Black & White, Rexona Men Active Shield anti transpirant.

Dove anti transpirant heren

Ook de Dove Men + Care Energy Care anti-transpirant voor heren haalde een goede score in de test. Deze anti transpiratie deodorant voor mannen is er ook in andere geuren zoals Dove Men+Care Sport Endurance, Dove Men+Care Cool Fresh en Dove Men+Care Mineral & Sandlewood.

Axe anti transpirerende deo mannen

Natuurlijk hoort ook Axe thuis in het rijtje met goede anti transpirant deo voor heren. Hun belangrijkste anti transpirants voor mannen zijn Axe Black Anti-Transpirant Spray, Axe Dark Temptation Anti-Transpirant Spray, Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray en Axe Apollo Anti-transpirant Spray, maar de Axe anti transpirant deo is in nog veel meer versies en geuren verkrijgbaar.

Rituals anti transpirant mannen

De keuze uit Rituals anti transpirant deodoranten is veel minder groot, maar de Rituals Homme 24h Anti-Perspirant Spray behoort tot de meest populaire en beste anti transpirant voor mannen.

Fa anti-transpirant heren

Fa behoort tot de beste anti transpirant roller voor mannen merken met de populaire Fa Men Sport Deodorant roller.

L'Oréal anti-transpirant heren

De L'Oréal Men Expert Carbon Protect anti-transpirant 4 in 1 daarentegen valt wat tegen, deze scoort nog maar net voldoende in de test van deodoranten en anti-transpiranten voor mannen.

Andere anti transpirant deo voor mannen

Andere bekende merken die anti transpirant voor heren maken zijn Sanex, Hugo Boss, Biotherm en Van Gils. Alle genoemde anti transpirant deodorants zijn goedkoop te koop bij de bovenstaande aanbiedingen.Verschil deodorant en anti-transpirant

Let goed op als je een deo koop of je te maken hebt met een gewone deodorant of een anti transpirant deodorant, In de schappen in de winkels staan ze vaak door elkaar maar er zijn grote verschillen. Ongeveer de helft van de deo's voor mannen is tegenwoordig een anti transpirant deo.

Het grote verschil tussen een gewone deodorant en een anti transpirant deodorant is dat de gewone deo de lichaamsgeur met zijn eigen geur overheerst terwijl de ant transpirant het zweten blokkeert waardoor je ook niet naar zweet gaat ruiken.

Dat klinkt geweldig, maar ook anti transpirant heeft nadelen.

Nadelen anti transpirant

Een normale deodorant gebruikt parfums en geurverdrijvende ingrediënten om de transpiratiegeur te belemmeren en te overstemmen. Een anti transpirant gebruikt aluminiumverbindingen die de zweetklieren in de huid tijdelijk afsluiten. 

Hoewel het nooit wetenschappelijk is aangetoond dat deze werkwijze en het aluminium slecht zijn voor de gezondheid is het voor veel mensen een reden om de anti transpiranten niet te gebruiken.

Een ander nadeel van een anti transpirant voor mannen is dat het het zweten ook belemmert om de momenten dar transpiratie heel nuttig is. Je transpireert namelijk niet voor niets. Transpiratievocht koelt het lichaam als je sport of werkt in de hitte of op een andere manier oververhit raakt. Een gewone deodorant heeft dit nadeel niet omdat het het zweten niet voorkomt.

Een derde nadeel van anti transpirant deodorant is dat de kans groter is dat mensen met een gevoelige huid eerder last hebben van een anti transpirant dan van een gewone deo.
Toch liever een gewone deo dan een anti transpirant? Kijk dan bij de test beste deodorant voor mannen bovenaan deze pagina.

 

Voordelen anti transpirant

Bij het lezen van de nadelen vraag je je misschien af waarom je dan beter een anti transpirant voor mannen zou moeten gebruiken. Maar de voordelen van anti transpirant zijn ook groot.

Het niet zweten is natuurlijk een bijzonder groot voordeel. Niet alleen gaat het zweetgeur tegen ook ziet het er frisser uit als je niet met natte zweetplekken onder de arm rondloopt. Vooral mannen die snel zweten worden gelukkig van een goede anti transpirant deo.

En dat niet zweten is niet alleen goed voor de zelfvertrouwen en voorde mensen in je omgeving maar het is ook beter voor je kleding want zweetvlekken kunnen kleding aantasten.

Ook beschermt een goede anti transpirant voor mannen je langdurig tegen zweten en zweetgeur. Vaak ia één keer per dag gebruiken voldoende.

Kijk bij de bovengenoemde drogisterijen om goedkoop de beste anti-transpiranten en beste deodoranten te kopen.

Zie ook: meer testen van deodoranten en anti-transpiranten.


Foto: Nivea

Onderwerp:
In een test van deodorant en anti-transpirant voor mannen is Nivea Men Dry Impact Plus als beste anti-transpirant / beste deodorant getest. Het betreft een Nivea anti-transpirant voor heren. De anti-transpiranten deden het veel beter dan de deodoranten in deze vergelijkende test in Duitsland. Maar een anti transpirant deo heeft ook nadelen. Hierboven lees je het allemaal.