Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste anti-transpirant voor heren

Redactie     16:24    


Met een anti-transpirant voorkom je dat je dat je gaat zweten, dit in tegenstelling tot een deodorant die er alleen voor zorgt dat de zweetgeur onderdrukt wordt. Welke anti-transpirant doet dat het beste? Lees hier de uitslag van de test van beste anti-transpirant voor heren.

Deze test wees uit dat anti-transparanten hun werk meestal beter doen dan deodoranten. Wil je toch liever weten wat de beste deodoranten zijn? Lees dan de uitslag van de deodorant test. De test van anti-transparanten en deodoranten voor heren werd uitgevoerd door de Duitse collega's van de Consumentenbond, de Stiftung Warentest.

Getest: Beste anti-transpirant voor mannen
Getest door: Stiftung Warentest
Publicatie test: Mei 2016
Beste anti-transpirant voor heren: Nivea Men Dry Impact Plus
Goedkoop te koop bij: Beste online drogisterijen

Nivea Men Dry Impact Plus beste anti-transpirant voor mannen

In de test van Stiftung Warentest deden de anti-transpiranten het beter dan de deo's. 2 van de 8 deodoranten konden overtuigen tegenover 5 van de 8 geteste anti-transpiranten. En van al deze anti-transpiranten was de Nivea Men Dry Impact Plus anti-transpirant de allerbeste.Een goede anti-transpirant overstemt de zweetgeur niet maar zorgt er voor dat je helemaal niet (of in ieder geval minder) gaat zweten. De Nivea Men Dry Impact Plus is de anti-transpirant die daar het best in slaagt. De transpiratie neemt merkbaar af en deze anti-transpirant voorkomt vieze zweetlucht zonder deze met een eigen geur te overstemmen. Bovendien laat deze beste anti-transpirant uit de test geen vlekken op de kleding achter.

Andere goede anti-transpiranten voor heren

Zilver bij de anti-transpirant test van Stiftung Warentest was er voor de Cien Men Antitranspirant Sport en de Rexona Men Cobalt anti-transpirant eindigde op de derde plaats. Ook deze anti-transpiranten gebruiken aluminiumchloorhydraat (aluminiumzout) om de poriën te vernauwen zodat je minder gaat zweten.

Ook de Dove Men + Care Energy Care anti-transpirant scoort een goed. De L'Oréal Men Expert Carbon Protect anti-transpirant 4 in 1 daarentegen valt wat tegen, deze scoort nog maar net voldoende in de test van deodoranten en anti-transpiranten.

Kijk bij de bovengenoemde drogisterijen om goedkoop de beste anti-transpiranten en deodoranten te kopen.

Zie ook: meer testen van deodoranten en anti-transpiranten.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.