Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste anti transpirant mannen

 

Anti transpirant is de beste deodorant voor mannen omdat een anti transpirant zweten voorkomt. Hier de beste anti transpirant mannen (die dus ook de beste deo mannen is) uit een grote in Duitsland uitgevoerde test.

Beste anti-transpirant mannen Nivea (deo, deodorant)

Met een anti-transpirant voorkom je dat je dat je gaat zweten, dit in tegenstelling tot een deodorant die er alleen voor zorgt dat de zweetgeur onderdrukt wordt. Een anti transpirant deo is dus beter tegen zweet dan een gewone deo. 

Maar welke anti transpirant voor heren is de beste anti transpirant deo? Lees hier de uitslag van de test van beste anti-transpirant voor mannen.

Deze test wees uit dat anti-transparanten hun werk meestal beter doen dan deodoranten. Wil je toch liever weten wat de beste deodorant voor heren is? Lees dan de uitslag van de deodorant test bij de beste deodorant voor mannen uit de test.

Hieronder kijken we naar de beste anti transpirant voor mannen en andere goede ant transpiranten voor heren.

Getest: Beste anti-transpirant voor mannen
Beste anti-transpirant voor heren: Nivea Men Dry Impact Plus

Nivea Men Dry Impact Plus: beste anti-transpirant mannen

In de test deden de anti-transpiranten voor heren het aanmerkelijk beter dan de gewone deo voor mannen. 

2 van de 8 deodoranten konden overtuigen tegenover 5 van de 8 geteste anti-transpiranten. En van al deze anti-transpiranten voor mannen was de Nivea Men Dry Impact Plus anti-transpirant de allerbeste.


Beste anti transpirant mannen Nivea Men

Beste anti transpirant mannen Nivea Men


Een goede anti-transpirant deo overstemt de zweetgeur niet maar zorgt er voor dat je helemaal niet (of in ieder geval minder) gaat zweten. De Nivea Men Dry Impact Plus is de anti-transpirant voor mannen die daar het best in slaagt.

De transpiratie neemt bij deze beste anti-transpirant voor mannen merkbaar af en deze anti-transpirant voorkomt vieze zweetlucht zonder deze met een eigen geur te overstemmen. Bovendien laat deze beste anti-transpirant uit de test geen vlekken op de kleding achter. En dat is natuurlijk ook erg belangrijk!

Tip: Bij de beste online drogisterijen kan je deodorant, anti-transpirant en andere verzorgingsproducten met hoge korting kopen. Vooral als je deze in grootverpakking koopt.


Over Nivea anti transpirant

Nivea is een specialist in verzorgingsproducten uit Duitsland. Nivea maakt een breed assortiment aan producten voor lichaamsverzorging voor heren en dames waaronder dus ook anti-transpirant voor mannen.

Deze beste anti transpirant uit de test is niet de enige deodorant tegen transpireren die Nivea maakt. Andere Nivea anti transpirant producten van mannen zijn naast de beste geteste Nivea Men Dry Impact deo, de anti transpiranten uit de series Nivea Men Cool Kick, Nivea Men Invisible for Black & White Power, Nivea Men Deep en Nivea Men Sensitive Protect. En zo zijn er nog meer Nivea anti-transpirant deo's.

Nivea verkoopt zijn anti transpirant deo voor mannen in de vorm van een spray, roller en stick, maar het zijn de sprays (de spuitbussen) die verreweg het meest populair zijn bij de mannen die deze deo's en anti transpiranten kopen.

Andere goede anti-transpiranten voor heren

Nivea mag dan de beste anti transpirant deo voor heren maken, er zijn natuurlijk meer merken.

Zilver bij de anti-transpirant test was er voor de Cien Men Antitranspirant Sport en de Rexona Men Cobalt anti-transpirant eindigde op de derde plaats. Ook deze anti-transpiranten voor mannen gebruiken aluminiumchloorhydraat (aluminiumzout) om de poriën te vernauwen zodat je minder gaat zweten.

Ook de Dove Men + Care Energy Care anti-transpirant voor heren scoort een goed. De L'Oréal Men Expert Carbon Protect anti-transpirant 4 in 1 daarentegen valt wat tegen, deze scoort nog maar net voldoende in de test van deodoranten en anti-transpiranten voor mannen.

Deodorant en anti-transpirant

Let goed op als je een deo koop of je te maken hebt met een gewone deodorant of een anti transpirant deodorant, In de schappen in de winkels staan ze vaak door elkaar maar er zijn grote verschillen. Ongeveer de helft van de deo's voor mannen is tegenwoordig een anti transpirant deo.

Het grote verschil tussen een gewone deodorant en een anti transpirant deodorant is dat de gewone deo de lichaamsgeur met zijn eigen geur overheerst terwijl de ant transpirant het zweten blokkeert waardoor je ook niet naar zweet gaat ruiken.

Dat klinkt geweldig, maar ook anti transpirant heeft nadelen.

Nadelen anti transpirant

Een normale deodorant gebruikt parfums en geurverdrijvende ingrediënten om de transpiratiegeur te belemmeren en te overstemmen. Een anti transpirant gebruikt aluminiumverbindingen die de zweetklieren in de huid tijdelijk afsluiten. 

Hoewel het nooit wetenschappelijk is aangetoond dat deze werkwijze en het aluminium slecht zijn voor de gezondheid is het voor veel mensen een reden om de anti transpiranten niet te gebruiken.

Een ander nadeel van een anti transpirant voor mannen is dat het het zweten ook belemmert om de momenten dar transpiratie heel nuttig is. Je transpireert namelijk niet voor niets. Transpiratievocht koelt het lichaam als je sport of werkt in de hitte of op een andere manier oververhit raakt. Een gewone deodorant heeft dit nadeel niet omdat het het zweten niet voorkomt.

Een derde nadeel van anti transpirant is dat de kans groter is dat mensen met een gevoelige huid eerder last hebben van een anti transpirant dan van een gewone deo.
Toch liever een gewone deo dan een anti transpirant? Kijk dan bij de test beste deodorant voor mannen bovenaan deze pagina.

 

Voordelen anti transpirant

Bij het lezen van de nadelen vraag je je misschien af waarom je dan beter een anti transpirant voor mannen zou moeten gebruiken. Maar de voordelen van anti transpirant zijn ook groot.

Het niet zweten is natuurlijk een bijzonder groot voordeel. Niet alleen gaat het zweetgeur tegen ook ziet het er frisser uit als je niet met natte zweetplekken onder de arm rondloopt. Vooral mannen die snel zweten worden gelukkig van een goede anti transpirant.

En dat niet zweten is niet alleen goed voor de zelfvertrouwen en voorde mensen in je omgeving maar het is ook beter voor je kleding want zweetvlekken kunnen kleding aantasten.

Ook beschermt een goede anti transpirant voor mannen je langdurig tegen zweten en zweetgeur. Vaak ia één keer per dag gebruiken voldoende.

Kijk bij de bovengenoemde drogisterijen om goedkoop de beste anti-transpiranten en beste deodoranten te kopen.

Zie ook: meer testen van deodoranten en anti-transpiranten.


Foto: Nivea

Onderwerp:
In een test van deodorant en anti-transpirant voor mannen is Nivea Men Dry Impact Plus als beste anti-transpirant / beste deodorant getest. Het betreft een Nivea anti-transpirant voor heren. De anti-transpiranten deden het veel beter dan de deodoranten in deze vergelijkende test in Duitsland. Maar een anti transpirant deo heeft ook nadelen. Hierboven lees je het allemaal.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *