Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste anti-transpirant voor mannen

Redactie     16:24    


Met een anti-transpirant voorkom je dat je dat je gaat zweten, dit in tegenstelling tot een deodorant die er alleen voor zorgt dat de zweetgeur onderdrukt wordt. Welke anti-transpirant doet dat het beste? Lees hier de uitslag van de test van beste anti-transpirant voor mannen.

Deze test wees uit dat anti-transparanten hun werk meestal beter doen dan deodoranten. Wil je toch liever weten wat de beste deodoranten zijn? Lees dan de uitslag van de deodorant test bij de beste deodorant voor mannen uit de test.

De test van deodoranten en anti-transparanten voor mannen werd uitgevoerd door de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest.

Getest: Beste anti-transpirant voor mannen
Getest door: Stiftung Warentest
Beste anti-transpirant voor heren: Nivea Men Dry Impact Plus
Goedkoop te koop bij: Beste online drogisterijen

Nivea Men Dry Impact Plus beste anti-transpirant voor mannen

In de test van consumentenbond van Duitsland, de Stiftung Warentest, deden de anti-transpiranten het  aanmerkelijk beter dan de deo's. 2 van de 8 deodoranten konden overtuigen tegenover 5 van de 8 geteste anti-transpiranten. En van al deze anti-transpiranten voor mannen was de Nivea Men Dry Impact Plus anti-transpirant de allerbeste.Een goede anti-transpirant overstemt de zweetgeur niet maar zorgt er voor dat je helemaal niet (of in ieder geval minder) gaat zweten. De Nivea Men Dry Impact Plus is de anti-transpirant voor heren die daar het best in slaagt.

De transpiratie neemt bij deze beste anti-transpirant voor mannen merkbaar af en deze anti-transpirant voorkomt vieze zweetlucht zonder deze met een eigen geur te overstemmen. Bovendien laat deze beste anti-transpirant uit de test geen vlekken op de kleding achter. En dat is natuurlijk ook erg belangrijk!

Andere goede anti-transpiranten voor heren

Zilver bij de anti-transpirant test van Stiftung Warentest was er voor de Cien Men Antitranspirant Sport en de Rexona Men Cobalt anti-transpirant eindigde op de derde plaats. Ook deze anti-transpiranten voor mannen gebruiken aluminiumchloorhydraat (aluminiumzout) om de poriën te vernauwen zodat je minder gaat zweten.

Ook de Dove Men + Care Energy Care anti-transpirant voor heren scoort een goed. De L'Oréal Men Expert Carbon Protect anti-transpirant 4 in 1 daarentegen valt wat tegen, deze scoort nog maar net voldoende in de test van deodoranten en anti-transpiranten voor mannen.

Kijk bij de bovengenoemde drogisterijen om goedkoop de beste anti-transpiranten en beste deodoranten te kopen.

Zie ook: meer testen van deodoranten en anti-transpiranten.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.