Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste anti transpirant mannen test

 

Anti transpirant is de beste deodorant mannen omdat het zweten voorkomt. Hier de beste anti transpirant mannen (die dus ook de beste deo mannen is) uit de test van de Duitse consumentenbond.

Beste anti-transpirant mannen Nivea (deo, deodorant)

Met een anti-transpirant voorkom je dat je dat je gaat zweten, dit in tegenstelling tot een deodorant die er alleen voor zorgt dat de zweetgeur onderdrukt wordt. Een anti transpirant is dus beter tegen zweet. Welke anti transpirant voor mannen is de beste anti transpirant? Lees hier de uitslag van de test van beste anti-transpirant voor mannen.

Deze test wees uit dat anti-transparanten hun werk meestal beter doen dan deodoranten. Wil je toch liever weten wat de beste deodorant voor heren is? Lees dan de uitslag van de deodorant test bij de beste deodorant voor mannen uit de test.

De test van deodoranten en anti-transparanten voor mannen werd uitgevoerd door de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest.

Getest: Beste anti-transpirant voor mannen
Getest door: Stiftung Warentest (Duitse consumentenbond)
Beste anti-transpirant voor heren: Nivea Men Dry Impact Plus

Nivea Men Dry Impact Plus beste anti-transpirant mannen

In de test van consumentenbond van Duitsland, de Stiftung Warentest, deden de anti-transpiranten voor heren het  aanmerkelijk beter dan de deo voor mannen. 

2 van de 8 deodoranten konden overtuigen tegenover 5 van de 8 geteste anti-transpiranten. En van al deze anti-transpiranten voor mannen was de Nivea Men Dry Impact Plus anti-transpirant de allerbeste.


Beste anti transpirant mannen Nivea Men

Beste anti transpirant mannen Nivea Men


Een goede anti-transpirant overstemt de zweetgeur niet maar zorgt er voor dat je helemaal niet (of in ieder geval minder) gaat zweten. De Nivea Men Dry Impact Plus is de anti-transpirant voor mannen die daar het best in slaagt.

De transpiratie neemt bij deze beste anti-transpirant voor mannen merkbaar af en deze anti-transpirant voorkomt vieze zweetlucht zonder deze met een eigen geur te overstemmen. Bovendien laat deze beste anti-transpirant uit de test geen vlekken op de kleding achter. En dat is natuurlijk ook erg belangrijk!

Tip: Bij de beste online drogisterijen kan je deodorant, anti-transpirant en andere verzorgingsproducten met hoge korting kopen. Vooral als je deze in grootverpakking koopt.

Andere goede anti-transpiranten voor heren

Zilver bij de anti-transpirant test van Stiftung Warentest was er voor de Cien Men Antitranspirant Sport en de Rexona Men Cobalt anti-transpirant eindigde op de derde plaats. Ook deze anti-transpiranten voor mannen gebruiken aluminiumchloorhydraat (aluminiumzout) om de poriën te vernauwen zodat je minder gaat zweten.

Ook de Dove Men + Care Energy Care anti-transpirant voor heren scoort een goed. De L'Oréal Men Expert Carbon Protect anti-transpirant 4 in 1 daarentegen valt wat tegen, deze scoort nog maar net voldoende in de test van deodoranten en anti-transpiranten voor mannen.

Kijk bij de bovengenoemde drogisterijen om goedkoop de beste anti-transpiranten en beste deodoranten te kopen.

Zie ook: meer testen van deodoranten en anti-transpiranten.


Foto: Nivea

Onderwerp:
In een test van deodorant en anti-transpirant van de Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) is Nivea Men Dry Impact Plus als beste anti-transpirant / beste deodorant getest. Het betreft een Nivea anti-transpirant. De anti-transpiranten deden het veel beter dan de deodoranten in deze vergelijkende test van de consumentenbond uit Duitsland.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.