Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Mobiele Bluetooth speaker test

Redactie     19:52    


Met een mobiele Bluetooth speaker kun je de muziek van je smartphone of tablet altijd in goede kwaliteit laten rondschallen. Ook van laptops, computers en andere apparatuur die Bluetooth ondersteunen kun je de muziek zo draadloos afspelen. Maar wat is een goede Bluetooth speaker? De Consumentenbond testte een groot aantal speakers.

Er kwamen twee beste speakers (met een gelijke score) en een Beste Koop (met de beste prijs/kwaliteit verhouding) uit deze Bluetooth speaker test tevoorschijn. Hier de testuitslag van de test.

Getest: Mobiele Bluetooth speakers
Getest door: De Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids mei 2016
Beste in de test: Denon Envaya en Ultimate Ears UE Megaboom
Beste Koop: Philips BT6600B/12
Te koop bij: Aanbevolen winkels mobiele speakers

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van bluetooth speakers door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste mobiele Bluetooth speaker (1): Denon Envaya

Deze speaker scoorde het best op de test waar het toch vooral om gaat, namelijk de luistertest. De Denon Envaya produceert dan ook een prachtig geluid: Vol, levendig, goed in balans en met veel details. Vooral in de middentonen blinkt deze mobiele speaker uit. De Denon Envaya gebruikt daarbij wel veel energie, na een kleine zeven uur moet deze mobiele speaker weer aan de stroom. Gelukkig laadt hij ook weer snel op. In twee uur is de accu weer vol.


Beste mobiele Bluetooth speaker (2): Ultimate Ears UE Megaboom

Ook de Ultimate Ears UE Megaboom geeft een goed geluid. Mooi in balans en met een goede dynamiek en bas. Deze mobiele Bluetooth speaker kan twee keer zo lang muziek spelen zonder opgeladen te worden als de Denon Envaya (ruim 14 uur) en laadt ook snel op. Handig is ook de eigen speel/pauze knop. Beide testwinnaars kregen een 7,8 als testoordeel.


Beste Koop: Philips BT6600B/12

De Philips BT6600B/12 scoorde een 7,5, goed voor de derde plek achter de beide testwinnaars, en is toch één van de goedkoopste mobiele speakers uit de test. Ook deze speaker heeft een prachtig geluid (anders zou deze speaker nooit zo hoog eindigen). Jammer dat hij zo traag oplaadt (ruim 6 uur). Evenals de Denon Envaya kun je ook deze Bluetooth speaker als powerbank gebruiken en er je telefoon mee opladen.Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om goedkoop deze of een andere mobiele speaker te kopen.

Zie ook: Meer tests van Bluetooth speakers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.