Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Rowenta beste haardroger / föhn

Redactie     10:33    


Welke haardroger (föhn) doet het best zijn werk? Het Duitse tijdschrift Magazin Haus & Garten Test deed een uitgebreide test en koos de Rowenta Infini Pro haardroger als beste föhn. Hier alle informatie over deze haardroger en we hebben ook nog een goed goedkoop alternatief.


Getest: Beste haardroger (fohn)
Getest door: Magazin Haus & Garten Test
Publicatie test: Januari 2016 (hier vind je nieuwere haardroger tests)
Beste haardroger uit de test: Rowenta Infini Pro CV 8730
Te koop bij: De beste winkels om goedkoop een föhn te kopen

Beste haardroger: Rowenta Infini Pro CV 8730

Een betaalbare föhn die in Nederland wat lastiger te vinden is (kijk hierboven voor de aanbieders). Deze haardroger kreeg van Haus & Garten Test de waardering "zeer goed". De föhn overtuigt op alle punten en droogt zo goed dat je echt niet de hoogste stand hoeft te gebruiken om je haar goed en snel te drogen. Toch is de droog-temperatuur heel aangenaam, met een temperatuur van circa 70 graden.


De Rowenta Infini Pro CV 8730 is een bijzonder stille föhn die is voorzien van een handsensor voor het aan en uit zetten. Dankzij de smalle blaasmond kun je heel precies stylen en een diffuser zorgt voor extra volume in het haar. De Rowenta Infini Pro haardroger kent 2 snelheden, 3 warmtestanden en een koude-lucht-stand.

Best Reviewed: Philips BHD177/00

Zoals we al schreven, de Rowenta is in Nederland lastig verkrijgbaar. Daarom hebben we ook een goed alternatief in de Philips BHD177/00 haardroger. Deze föhn is niet door het Duitse testmagazine getest maar haalt de Kieskeurig de hoogste waarderingen van alle föhns. Deze Philips haardoger is goedkoper dan de Rowenta en te koop bij alle goede winkels voor een fohn.


Deze 2300 watt haardroger kent evenals de Rowanta 2 blaasstanden en 3 warmtestanden. De Philips haardroger droogt snel en zorgt voor glanzend en zacht haar. Het is een föhn die heel goed zijn werk doet op een heel aangename manier. Het enige nadeel is dat deze föhn wat zwaar is.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.