Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste elektrische barbecue

Redactie     14:30    


Wil je wel barbecue├źn, maar heb je geen zin om met houtskool en aanmaakblokjes aan de slag te gaan dan kun je kiezen voor een elektrische barbecue. Een elektrische barbecue geeft misschien niet helemaal het echte BBQ-gevoel, maar het geeft wel veel gemak. Hier de uitslag van een test van beste elektrische barbecue.

Getest: Elektrische barbecues
Getest door: Testsieger.de
Publicatiedatum: Mei 2016 (meer BBQ testen)
Beste elektrische BBQ uit de test: Severin PG 8523
Te koop bij: Aanbevolen winkels

De Severin PG 8523 is een voordelige elektrische barbecue die bij Testsieger zowel werd uitgeroepen als beste barbecue als tot beste koop. Een hele prestatie van Severin. Een andere Severin barbecue, de nieuwere en duurdere Severin PG 2792, werd tweede in de test. Conclusie: Het Duitse Severin maakt uitstekende barbecues!

Een elektrische barbecue koop je voor het gemak. Je zet hem aan en kunt grillen tot je uitgegeten bent. Je hoeft geen moeite te doen om de barbecue op temperatuur te houden. Gebruiksgemak is dus van groot belang bij een goede elektrische barbecue, en Severin biedt met de PG 8523 en andere elektrische barbecues dat gebruiksgemak. Zo kun je deze elektrische BBQ ook heel makkelijk schoonmaken.


Het testteam van Testsieger gaf de Severin PG 8523 elektrische barbecue het maximale aantal van 100 punten! Ook de gebruikers van deze elektrische barbecue zijn zeer tevreden. Uit meer dan 100 beoordelingen haalde deze elektrische barbecue vier van de vijf sterren.

De Severin PG 8523 is een fraaie elektrische barbecue die op een 73 centimeter hoog onderstel staat maar ook op tafel geplaatst kan worden. De rechthoekige grillplaat is 37 bij 23 centimeter groot. De barbecue is groot genoeg om royaal eten te grillen maar ook weer compact genoeg om op balkon te plaatsen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.