Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste fietsendrager (geschikt voor 2 elektrische fietsen)

Redactie     18:55    


Bij de vorige fietsendrager test werd er een Uebler fietsendrager als beste getest. Maar bij de meest recente fietsdrager test van de Consumentenbond maakte Thule zijn goede reputatie waar. De Thule Easyfold 932 is volgens deze test de beste fietsendrager. De eer van de Beste Koop ging echter naar Pro-User.

Als eis stelde de bond dit keer dat de fietsendrager in staat moet zijn minimaal twee elektrische fietsen te dragen. Niet alle fietsendragers zijn daar toe in staat, maar omdat de elektrische fiets sterk in opmars is, vooral voor recreatief gebruik, moet een goede fietsendrager daar wel toe in staat zijn.

Getest: Beste fietsendrager
Getest door: De Consumentenbond
Beste fietsendrager: Thule Easyfold 932
Beste Koop: Pro-User Diamant
Goedkoop te koop bij: Beste winkels voor een fietsendrager
Zie ook: Meer fietsdrager tests

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van fietsdragers door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Beste fietsendrager: Thule Easyfold 932

Met de Easyfold 932 maakt Thule zijn reputatie helemaal waar. Deze fietsendrager scoort goed tot zeer goed op alle punten en op geen enkel punt onder gemiddeld. Het is een goede degelijke fietsendrager waaraan je je fietsen kunt toevertrouwen. De Thule Easyfold fietsendrager is makkelijk te monteren, goed (en compact) op te bergen, lastig te stelen en goed op de drager te bevestigen. De afwerking is heel degelijk. Goedkoop is de Thule Easyfold fietsendrager niet, maar wel zijn prijs meer dan waard.


Beste Koop: Pro-User Diamant fietsendrager

Ook de Pro-User Diamant is een degelijke fietsendrager met eigenlijk maar één echt nadeel. De kofferbak is wat lastiger bereikbaar als de fietsen op de Pro-User Diamant fietsendrager staan. Verder eigenlijk alleen maar lof. De fiets is goed te bevestigen en de klemkracht is instelbaar en je kunt de Pro-User Diamant compact inklappen. En de prijs van de Pro-User Diamant fietsendrager is heel aantrekkelijk. Vandaar de Beste Koop van de Consumentenbond!

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor een fietsendrager om deze en andere fietsendragers goedkoop aan te schaffen.

Publicatie test: Consumentengids mei 2016

Onderwerp:
In een oudere Consumentenbond test (2016) is de Thule Easyfold 932 als beste fietsendrager voor 2 elektrische fietsen getest. De Pro-User Diamant was in dezelfde Consumentenbond fietsendrager test de beste koop. Beide beste fietsendragers zijn nog steeds te koop en behoren nog steeds tot de beste fietsendragers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.