Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste stijltang

Redactie     17:51    


Mooi stijl en zacht haar, dat krijg je met een goede stijltang. Maar wat is een goede stijltang? Lees hier de uitslag van de stijltang test van het tijdschrift Haus & Garten Test.

Getest: Beste stijltang (straightener)
Gestest door: Haus & Garten Test
Beste stijltang in de test: Rowenta Glam Liss SF1062 2-in-1 styler
Te koop bij: Bol

Beste stijltang: Rowenta Glam Liss SF1062 2-in-1 styler

De Rowenta Glam Liss SF1062 is een 2-in-1 styler. Je maakt er prachtige krullen mee, maar ook mooi stijl haar. De keuze is aan jou! Dit apparaat is dus meer dan een stijltang alleen.


De Rowenta Glam Liss styler is voorzien van een speciale Keratin & Shine coating die voor een geleidelijke warmteverdeling zorgt. Dit is goed voor het haar en de geleidelijke warmteverdeling zorgt voor extra glans.

Met een prijs van minder dan 40 euro is de Rowenta Glam Liss styler een betaalbare stijltang / krultang. De Rowenta stijltang glijdt zonder weerstand door je haren. Er worden dus geen knopen veroorzaakt en je hebt na afloop geen last van gescheurd haar.

Nummer 2: BaByliss ST387E I-Pro

De nummer twee uit de stijltang test is de BaByliss ST387E I-Pro, eveneens te koop bij bovenstaande winkel. Deze straightener is iets duurder en niet als krultang te gebruiken. Wel heeft deze BabyBliss stijltang een zeer goede warmteverdeling, een hoge efficiency en een lage glij-weerstand. Kortom, ook dit is een prima stijltang.

Publicatie test: Begin 2016. Recentere stijltang testen

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.