Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste trolley voor handbagage

Redactie     16:03    


Een koffer die je als handbagage mee kunt nemen is erg handig. Het is niet alleen praktisch, maar kan je ook veel geld besparen op de vlucht. Hier de uitslag van een test van kleine trolley's (rolkoffers) die geschikt zijn om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig.

Getest: Beste kleine trolley geschikt voor handbagage
Getest door: Consumentenbond
Publicatie test: Consumentenbond Reisgids juni / juli 2016 (Recentere testen van koffers)
Beste kleine trolley uit de test: Eastpak Tranverz S
Goedkoop te koop bij: Aanbevolen online winkels

De eisen die de bond aan de koffers stelde is dat deze compact en licht zijn en door de belangrijkste Europese luchtvaartmaatschappijen als handbagage geaccepteerd worden. Ook moet de koffer je spullen goed beschermen en lang mee kunnen gaan. Ook moet de koffer een trolley (rolkoffer) zijn en dus over 2 of 4 wielen beschikken.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van koffers door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste kleine trolly uit de test: Eastpak Tranverz S

De afmetingen zijn bij de Eastpak Tranverz S zeker geen probleem want van de 12 geteste handbagage-trolley's is dit de meest compacte. Het formaat van deze trolley is 53 bij 34 bij 22 centimeter. De rolkoffer zelf weegt slechts 2,3 kilo.

De Consumentenbond waardeert de Eastpak Tranverz S met een 8,0. De hoogste score van de 12 geteste kleine rolkoffers en daarmee de beste kleine trolley geschikt als handbagage uit de test.

Niet alleen is de Eastpak Tranverz S trolley heel compact, hij scoort ook punten door zijn duurzaamheid. Deze rolkoffer kwam als beste uit de bus bij de degelijkheidstest. De koffer kan uitstekend overweg met een regenbui en ook met een flinke val heeft deze trolley de minste problemen. Ook maken de twee wieltjes van deze beste trolley uit de test weinig kabaal onder het rijden.

Ook is de Eastpak Tranverz S rolkoffer heel gunstig geprijsd (kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijzen). De voor handbagage geschikte beste trolley uit de test  is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Deze hele test is te lezen in de Reisgids juni / juli 2016 van de Consumentenbond.

Onderwerpen:
Beste koffer consumentenbond test, beste trolley handbagage koffer, Eastpak Traverz S.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.