Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Siemens beste stofzuiger met zak

Redactie     13:48    


De Duitse consumentenbond heeft stofzuigers gestest. Bij de stofzuigers met zak ging de eerste plaats naar de Siemens VSZ3A330. Kijk hieronder voor meer informatie over deze stofzuiger test en de als best geteste Siemens stofzuiger.

Negen stofzuigers met stofzak testte de Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond), waaronder stofzuigers van Miele, Siemens, Dirt Devil, Hoover, AEG en Philips. De Siemens stofzuiger was de beste van de test. Ook de Miele Complete C3, de Philips Performer Expert en de AEG Silent Performer ├ľko scoorden een Goed bij deze stofzuiger test.

Getest: Beste stofzuiger met zak
Getest door: Stiftung Warentest
Testdatum: Mei 2016 (meer recente testen)
Beste stofzuiger in de test: Siemens VSZ3A330
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een stofzuiger te kopen

Beste stofzuiger: Siemens VSZ3A330

De Siemens VSZ3A330 is een relatief stille stofzuiger die uitblinkt in het zuigen van tapijt als is hij bij een volle lading wel wat lastig over hoog tapijt te verplaatsen. Maar presteren doet de beste stofzuiger uit de test als de beste, ook als de zak vol begint te raken. Gezien de ruime 4 liter stofzuigerzak zal dat echter niet zo snel het geval zijn.


Door zijn lage gewicht (4,7 kilo) en handige handgreep neem je de Siemens VSZ3A330 makkelijk mee trap op en trap af en de stofzak is makkelijk te vervangen. Nadeel: Met 81 decibel is deze Siemens stofzuiger wel wat luid in het gebruik.


Miele Complete C3. Beste zuigkracht

Bij de meest recente stofzuigertest van de Consumentenbond was het de Miele Complete C3 die als beste uit de test kwam. Ook de Stiftung Warentest constateerde dat deze Miele stofzuiger de beste zuigprestaties leverde, maar toch kozen ze de Miele Complete C3 niet als beste stofzuiger. De reden daarvoor is dat het stoffilter van deze Miele stofzuiger niet goed genoeg is voor mensen met een stofallergie.


Maar verder scoorde ook de Miele C3 stofzuiger goed. Met een aanvaardbaar geluidsniveau en een heel goede score op energieverbruik. Ook is het lange snoer (7,5 meter) erg plezierig, en ook van deze stofzuiger is de stofzak makkelijk te vervangen.

Kijk voor deze en andere goede stofzuigers tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde beste winkels om een stofzuiger te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.