Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AEG ventilator meermaals gekozen tot beste tafel ventilator

Redactie     10:00    


Ben je op zoek naar een goede ventilator die je op tafel kunt plaatsen? Kijk dan eens naar de AEG VL 5529. Deze tafelventilator, die ook op de grond kan staan en aan de muur kan worden bevestigd, is bij meerdere tests als beste ventilator aangewezen.

Deze AEG ventilator is onder andere bij Kieskeurig, Vergleich.org en Ventilator-test.com.de als beste tafelventilator gewaardeerd. Daarmee kun je de AEG tafelventilator gerust als de beste ventilator beschouwen die er te koop is.

Alleen de peperdure Dyson ventilatoren willen bij tests wel eens hoger scoren, maar dan spreek je over een ventilator van ver boven de 300 euro terwijl de AEG ventilator voor een prijs ruim onder de 50 euro wordt aangeboden.

De als best geteste AEG VL 5529 ventilator is in Nederland te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Ventilator Kopen.

Beste tafelventilator: AEG VL 5529

Wat maakt de AEG VL 5529 zo'n goede ventilator? Op het oog is het een eenvoudige ventilator die met zijn plastic behuizing heel gewoontjes oogt. Maar eenmaal in bedrijf wordt al snel duidelijk waarom deze AEG ventilator keer op keer als beste ventilator wordt uitgeroepen. Hij presteert namelijk uitstekend!Dat begint al als de ventilator uit de doos komt. Je zet hem zo in elkaar, snel en zonder moeite. Koelen doet de AEG VL 5529 vervolgens als de beste. Dankzij de oscillatie functie wordt de koelte uitstekend door de ruimte verspreid en heb je geen koude luchtstroom in een verder warme ruimte zoals bij mindere ventilatoren.

En deze beste ventilator uit de test is opmerkelijk stil. Of eigenlijk... niet opmerkelijk, want je merkt nauwelijks dat hij aanstaat. Vooral in de laagste van de 3 standen is de ventilator fluisterstil, een ideale ventilator voor op de slaapkamer.

Een ander sterk punt van de AEG VL 5529 is dat het niet alleen een tafelventilator is. Hij is namelijk ook heel makkelijk aan de muur de bevestigen en zodoende als muurventilator te gebruiken.

Kijk vooral eens bij bovenstaande winkels naar de AEG VL 5529 als je een goede ventilator tegen een aantrekkelijke prijs zoekt. Beter kun je ze niet vinden!

Publicatie test: Juni 2016. Kijk hier voor meer actuele ventilator testen

Onderwerpen:
AEG tafelventilator test, AEG tafelventilatoren getest.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.