Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AH Allerhande Box beste maaltijdbox

Redactie     11:30    


Maaltijdboxen zijn helemaal in. Diverse bedrijven leveren ze. Bijvoorbeeld HelloFrash of Marley Spoon, maar ook Albert Heijn (de Allerhande Box). Welke maaltijdbox is goed en welke niet? De Consumentenbond deed een maaltijdbox test.

Getest: Maaltijdboxen
Getest door: Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids juni 2016
Beste maaltijdbox: Allehande Box (kijk bij Albert Heijn Online voor alle informatie)

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van maaltijdboxen door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Wat is een maaltijdbox?

Niet nadenken over wat je moet eten, en niet nadenken wat je daarvoor moet kopen. Dat zijn de voordelen van een maaltijdbox. Een maaltijdbox is een box of krat met daarin recepten en alle boodschappen die nodig zijn om deze recepten te bereiden. De meeste aanbieders van maaltijdboxen werken via een abonnement waarbij je automatisch wekelijks een doos ontvangt met daarin de recepten/boodschappen voor een aantal dagen. Als je eens wat minder maaltijden nodig hebt (bijvoorbeeld bij vakanties) kun je dat van tevoren aanpassen, meestal via een account op internet. Zo kun je ook extra boxen of extra couverts (bijvoorbeeld als je een logee hebt) bijbestellen.

Marley Spoon maaltijdbox

Beste maaltijdbox: Allehande Box van Albert Heijn

Met een 7,6 als waardering scoort de Allerhande Box van AH het best. In tegenstelling tot andere aanbieders is bij Abert Heijn geen abonnement nodig. Je kunt de boxen laten komen als je dat uitkomt, en dat maakt het heel flexibel. Je kunt extra boodschappen bijbestellen (AH heeft immers een online supermarkt) en in vergelijking tot andere maaltijdboxen is de Allerhande Box goedkoop. De prijzen liggen (zoals bij alle boxen wel hoger dan in de supermarkt), maar je krijgt alles thuisbezorgd en doordat alles afgemeten is gooi je minder weg (en kun je alsnog goedkoper uit zijn).


De gebruikers van de Allerhande Box van Albert Heijn zijn tevreden over onder andere de afwisseling in de menu's, de hoeveelheid, de prijs, de versheid en de bezorging. Het is alleen jammer dat er maar één soort maaltijdbox is en er valt niet veel te wijzigen. Je kunt kiezen tussen een maaltijdbox voor 2 personen of 4 personen.

Lees de volledige test in de Consumentengids juni 2016.

Alle informatie over de Allehande Box van Albert Heijn vind je bij AH Online (zie link bovenaan).

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.