Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Bosch beste accu-heggenschaar test, Einhell beste koop

Redactie     14:28    


Als je een heggenschaar gebruikt is de afwezigheid van een stroomsnoer wel erg plezierig. Gelukkig zijn er goede heggenscharen met een accu. Kijk hier voor de uitslag van de accu-heggenschaar test.

Getest: Beste accu-heggenschaar
Getest door: Vergleich.org
Publicatie test: Juni 2016 (kijk voor beste heggenscharen uit meer recente tests)

Beste accu-heggenschaar: Bosch AHS 54-20
Beste Koop: Einhell GE CH 1846
Goedkoop te koop bij: Beste winkels met tuingereedschap

Wat is voor jou de beste heggenschaar?

Bij deze Duitse test van heggenscharen met een accu kwam de Bosch AHS 54-20 als beste accu-heggenschaar uit de bus. Deze beste heggenschaar met accu is wel een vrij prijzige heggenschaar, inclusief accu kost deze beste snoerloze heggenschaar circa 279 euro.

Voor de eveneens goede Einhell GE CH 1846 ben je circa 127 euro kwijt. Vandaar dat deze accu-heggenschaar tot Beste Koop is uitgeroepen door Vergleich.

Let op! Als je (prijzen van) draadloze heggenscharen met elkaar vergelijkt moet je er goed op letten dat de prijzen soms met en soms zonder accu zijn, dat maakt voor de prijs een groot verschil want de accu is het duurste onderdeel van de snoerloze heggenschaar.

Gebruik de heggenschaar keuzehulp

Wil je goed de verschillende heggenscharen (met en zonder accu) met elkaar vergelijken? Gebruik dan de Heggenschaar Vergelijker die te vinden is op Beste Heggenschaar Kopen. Deze heggenschaar keuzehulp geeft je naast een goede selectiemogelijkheid ook alle informatie, inclusief reviews, gebruikerservaringen een voordelen en nadelen van iedere heggenschaar.

Met de heggenschaar keuzehulp kun je goed je beste accu heggenschaar of andere voor jou beste heggenschaar vinden.

Beste accu-heggenschaar: Bosch AHS 54-20 Li

Zoals we al schreven, de beste accu heggenschaar uit de test is geen goedkope heggenschaar maar het is wel de beste accu-heggenschaar die er te koop is.

Deze Bosch heggenschaar is voorzien van een  36 volt 1,3 Ah Li-Ion accu die langdurig veel power geeft. Overigens heeft zo'n accu met een grote capaciteit ook een klein nadeel, het opladen duurt wel even (zo'n 45 minuten). Zorg er dus voor dat de accu van de draadloze heggenschaar goed opgeladen is voor je aan de slag gaat.


Met de diamantgeslepen en lasergesneden messen snij je moeiteloos door heggen heen. Het anti-blokkeer systeem zorgt er ondertussen voor dat je continu kunt blijven doorwerken. Dankzij de mes-protector beschadig je niets aan de muur of aan houtwerk. Een uitstekende heggenschaar met accu.

Beste Koop: Einhell GE CH 1846

Een stuk goedkoper is de Einhell GE CH 1846 accu-heggenschaar (zie voor de prijzen de beste winkels hierboven). Deze beste koop uit de accu heggenscharen test is een goedkope maar goede accuheggenschaar met een 46 centimeter meslengte (als Einhell GE-CH ook te koop met een mes van 55 centimeter).

Wil je echt hoge heggen snoeien kies dan voor die snoerloze heggenschaar, die nauwelijks duurder is.


Ondanks zijn lage prijs en lage gewicht heeft deze Einhell accu-heggenschaar een goede accu-duur, je kunt er wel een uur continue mee snoeien. In 30 minuten is de draadloze heggenschaar vervolgens weer opgeladen).

Kijk bij de bovenstaande Heggenschaar Keuzehulp op Beste Heggenschaar Kopen om te zien wat voor jou de beste heggenschaar is.

Foto's: Bosch (foto 1 en 2) en Einhell (foto 3)

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.