Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Bosch beste accu-heggenschaar test, Einhell beste koop

 

Bij de accu heggenscharen test is Bosch als beste accu heggenschaar getest. De beste koop is een Einhell heggenschaar met accu.

Bosch accu heggenschaar beste test

Als je een heggenschaar gebruikt is de afwezigheid van een stroomsnoer wel erg plezierig. Gelukkig zijn er goede heggenscharen met een accu. Kijk hier voor de uitslag van de accu-heggenschaar test.

Getest: Beste accu-heggenschaar
Getest door: Vergleich.org

Beste accu-heggenschaar: Bosch AHS 55-20
Beste Koop: Einhell GE CH 1846

Wat is voor jou de beste heggenschaar?

Bij deze Duitse test van heggenscharen met een accu kwam de Bosch AHS 55-20 als beste accu-heggenschaar uit de bus. De eveneens goede Einhell GE CH 1846 is goedkoper. Vandaar dat deze accu-heggenschaar tot beste koop is uitgeroepen door Vergleich.

Let op! Als je (prijzen van) draadloze heggenscharen met elkaar vergelijkt moet je er goed op letten dat de prijzen soms met en soms zonder accu zijn, dat maakt voor de prijs een groot verschil want de accu is het duurste onderdeel van de snoerloze heggenschaar.

Gebruik de heggenschaar keuzehulp

Wil je goed de verschillende heggenscharen (met en zonder accu) met elkaar vergelijken? Gebruik dan de Heggenschaar Vergelijker die te vinden is op Beste Heggenschaar Kopen. Deze heggenschaar keuzehulp geeft je naast een goede selectiemogelijkheid ook alle informatie, inclusief reviews, gebruikerservaringen een voordelen en nadelen van iedere heggenschaar.

Met de heggenschaar keuzehulp kun je goed je beste accu heggenschaar of andere voor jou beste heggenschaar vinden.

Beste accu-heggenschaar: Bosch AHS 55-20 Li

Zoals we al schreven, de beste accu heggenschaar uit de test is geen goedkope heggenschaar maar deze Bosch accu heggenschaar is wel de beste accu-heggenschaar die er te koop is.

Deze beste heggenschaar uit de test wordt geleverd met of zonder accu. Let daar even op als je hem koopt, want soms moet je de accu los bijkopen. De reden dat je de accu vaak los bij moet kopen is de uitwisselbaarheid van de accu met ander Bosch accu-gereedschap. Het scheelt je heel veel in de kosten als je één accu voor meerdere Bosch elektrische gereedschappen kunt gebruiken.

Bosch heggenschaar beste accu heggenschaar test

Met de diamantgeslepen en lasergesneden messen snij je met deze beste heggenschaar uit de test moeiteloos door heggen heen. Het anti-blokkeer systeem zorgt er ondertussen voor dat je continu kunt blijven doorwerken. Dankzij de mes-protector beschadig je niets aan de muur of aan houtwerk. De Bosch AHS 55-20 Li is een uitstekende heggenschaar met accu. 

Deze beste accu heggenschaar is van hoge kwaliteit en daardoor duurzaam, ook het gebruiksgemak wordt door de gebruikers geprezen. Nadelen worden er niet genoemd, of het zou de prijs moeten zijn want dit is geen goedkope heggenschaar (tenzij je al een accu hebt). Hieronder hebben we nog een goedkoper alternatief in de vorm van de beste koop uit de test.

Kijk bij de link naar de Bosch heggenschaar bovenaan voor alle informatie en actuele lage prijs van deze beste heggenschaar met accu uit de test.

Beste Koop: Einhell GE CH 1846

Een stuk goedkoper is de Einhell GE CH 1846 accu-heggenschaar (zie voor de prijzen de beste winkels hierboven). Deze beste koop uit de accu heggenscharen test is een goedkope maar goede accuheggenschaar met een 46 centimeter meslengte (als Einhell GE-CH ook te koop met een mes van 55 centimeter).

Wil je echt hoge heggen snoeien kies dan voor die snoerloze heggenschaar, die nauwelijks duurder is.

Einhell accu heggenschaar beste koop test

Ondanks zijn lage prijs en lage gewicht heeft deze Einhell accu-heggenschaar een goede accu-duur, je kunt er wel een uur continue mee snoeien. In 30 minuten is de draadloze heggenschaar vervolgens weer opgeladen).

Kijk bij de bovenstaande Heggenschaar Keuzehulp op Beste Heggenschaar Kopen om te zien wat voor jou de beste heggenschaar is.Onderwerp:
Bij een Duitse test van heggenscharen is een Bosch accu-heggenschaar als beste heggenschaar met accu getest. Een Einhell accu-heggenschaar was de beste koop in deze heggenscharen met accu test.

Foto's: Bosch heggenscharen (foto 1 en 2) en Einhell heggenschaar (foto 3).

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.