Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope Bluetooth koptelefoon

Redactie     12:33    


Het toonaangevende onafhankelijke tijdschrift What Hi-Fi heeft draadloze Bluetooth koptelefoons getest. Bij de goedkope koptelefoons kwam de AKG Y 45 BT als beste koptelefoon uit de bus. Lees hier de test en meer informatie over de voordelige maar goede AKG Y 45 BT koptelefoon.

Getest: Goedkope Bluetooth koptelefoons
Getest door: What Hi-Fi
Publicatie test: Februari 2016. Kijk hier voor meer testen koptelefoons.
Beste koptelefoon in de test: AKG Y 45 BT koptelefoon
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een koptelefoon te kopen


Beste goedkope koptelefoon: AKG Y 45 BT

De AKG Y 45 BT is een goede maar heel voordelige Bluetooth koptelefoon. Deze beste koptelefoon uit de test koop je bij de Hoofdtelefoonstore (aanbevolen winkels hierboven) al voor 80 euro! Dat is een heel lage prijs voor een Bluetooth koptelefoon van deze hoge kwaliteit.

De AKG Y 45 BT is een goede maar goedkope Bluetooth koptelefoon die draadloos werkt via zowel Bluetooth als NFC. De koptelefoon met comfortabele ruisonderdrukkende oorkussens geeft een krachtig geluid tot wel 8 uur lang. De AKG Y 45 BT wordt geleverd met een etui waarin hij opgevouwen kan worden opgeborgen.

De AKG Y 45 BT is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De draadloze koptelefoon beschikt over knoppen waarmee je het geluid kunt pauzeren en het volume kunt regelen. Je hebt ook de mogelijkheid om via een stroomsnoer te luisteren (voor als de accu leeg is) en de AKG koptelefoon beschikt over een microfoon zodat je er ook mee kunt telefoneren.

En dan het geluid. Dat klinkt bijzonder goed. De bas is indrukwekkend voor z'n relatief kleine koptelefoon. Het geluid wat deze koptelefoon produceert is verbazend krachtig. En je hoort vele details in de muziek Een prima koptelefoon!

Kijk bij de hierboven genoemde aanbevolen winkels om deze en andere koptelefoons goedkoop te kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.