Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One de beste printer

Redactie     12:51    


Over welke printer zijn de gebruikers het meest tevreden? De HP Officejet Pro 8610 werd door de deskundige gebruikers van Tweakers zowel in 2015 als 2016 uitgeroepen tot de beste printer.

Niet minder dan 21,5% van de stemmen ging naar de HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One. Deze bleef daarbij de Canon Pixma MG7550 (2e) en de Brother MFC-J5620DW (3e) ruim voor. Al deze printers zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een printer te kopen.

Beste printer: HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Op het eerste gezicht lijkt de HP Officejet Pro 8610 een vrij dure printer, je betaalt er zo'n 140 euro voor, maar deze all-in-one inkjetprinter is iedere cent waard. En doordat de HP Officejet Pro 8610 een zuinige printer is verdien je zijn meerprijs ten opzichte van goedkope inkjet printers weer snel terug. Want kostenbepalend bij een inkjet printer is niet zozeer de aanschafprijs maar de kosten die het inktverbruik met zich meebrengt.


Verder is de HP Officejet Pro 8610 snel, makkelijk te beheren (via een ingebouwde webserver) en beschikt de beste printer van het jaar over handige mogelijkheden zoals het scannen maar mail, naar PDF, naar een (bewerkbaar) tekstbestand of naar een netwerkdrive. Helaas kan deze inkjet printer niet automatisch dubbelzijdig kopiƫren.

Goedkoper alternatief: HP Envy 5640 e-AiO

Alle waar naar zijn geld. De printers in de top van de ranglijst zijn dan ook vrij prijzig (de winnende HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One is dan nog relatief goedkoop). Wil je niet meer dan 100 euro uitgeven aan een printer dan moeten we naar de zevende plaats in de ranglijst afzakken. Daar staat de HP Envy 5640 e-AiO die door de meeste winkels uit het bovenstaande overzicht van beste printerwinkels net onder de 100 euro wordt aangeboden.


De HP Envy 5640 e-AiO is een goede degelijke maar toch ook heel betaalbare inkjet printer waarmee alles kan dat je van een goede all-in-one printer verwacht waaronder dubbelzijdig printen en printen vanaf smartphones en tablets. Hou er wel rekening mee dat deze printer niet over een netwerkaansluiting beschikt. Printen via het netwerk kan alleen draadloos via WiFi.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels op een printer te kopen voor deze en andere printers tegen de laagste prijs.

Kijk bij de printer test voor nog veel meer tests van printers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.