Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartwatch test

Redactie     11:23    


Er komen steeds meer smartwatches op de markt, en deze worden steeds beter en ook mooier. Steeds vaker heeft een smartwatch de sierlijke ronde vormen van een gewoon horloge en ziet er niet meer uit als een kleine tablet voor om de pols. Maar wat zijn de beste smartwatches? Dat blijkt uit de smartwatch test van Hardware.info.


Getest: Smartwatches
Getest door: Hardware.info
Publicatie test: 19 juni 2016 (meer smartwatch tests)

Beste smartwatch uit de test: Apple Watch
Beste Android smartwatch: Huawei Watch
Excellent Choice Award: Samsung Gear S2
Great Value Award: Asus Zenwatch 2
Mooiste smartwatch: Pebble Time Round
Te koop bij: Beste winkels om een smartwatch te kopen

Beste smartwatch: Apple Watch

De beste, maar ook met grote afstand de duurste, is volgens het tijdschrift Hardware.info de Apple Watch. Dit is de smartwatch voor wie het allerbeste wil en voor Apple-adepten. Voor de Apple Watch 42mm betaal je zo'n 719 euro. Dat is 2 a 3 keer meer dan voor de concurrentie.

Excellent Choice Award: Samsung Gear S2

De Excellent Choice Award, een tweede plaats in de test, is er voor de Gear S2. Deze Smartwatch kost nog niet de helft van de Apple Watch. De Samsung Gear S2 draait onder Samsungs eigen Tizen besturingssysteem. Titzen zorgt voor een eenvoudige bediening van het slimme horloge.Beste Android smartwatch: Huawei Watch

Ga je voor Android? Dan is de Huawei Watch een goede keuze. Dit is niet alleen de beste maar ook (volgens de jury) mooiste Android smartwatch. Alleen jammer van die pittige prijs van tegen de 400 euro.

Great Value Award: Asus Zenwatch 2 

Vind je bovenstaande smartwatches wat te duur? Dan is de Asus Zenwatch 2 misschien wat voor je. Hardware.info gaf deze goedkope smartwatch de Great Value Award. Een soort Beste Koop met veel waar voor je geld. Je betaalt voor de Asus Zenwatch 2 nog geen 180 euro.


Mooiste smartwatch: Pebble Time Round

Smaken verschillen altijd maar de jury wees de Time Round als mooiste smartwatch aan. Belangrijk was daarbij dat deze smartwatch het meest op een normaal horloge lijkt. Geen horloge dus voor iemand die met het bezit van een smartwatch wil pronken.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een smartwatch te kopen voor al deze smartwatches tegen de laagste prijs.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.