Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste handmatige verticuteermachine of verticuteerhark

Bas van Rijswijk     21:45    


Onlangs presenteerde wij hier de test van elektrische verticuteermachines. Maar niet iedereen zoekt een elektrische verticuteerder om van zijn mos en onkruid in het gazon af te komen. Voor een kleine tuin kan een verticuteerhark of niet-elektrische verticuteermachine al voldoende zijn. Wat is de beste handmatige verticuteerder? Hier de uitslag van de test van handmatige verticuteermachines en verticuteerharken.

Getest: Handmatige verticuteermachine / verticuteerhark
Getest door: Vergeleich.org
Beste handmatige verticuteerder: Gardena Combisystem Verticuteerboy (goedkoop te koop bij Bol)
Beste koop: Gardena Combisystem verticuteerhark (goedkoop te koop bij Wehkamp)

Voor de Beste Koop bij de elektrische verticuteermachines ben je zo'n 185 euro kwijt. De beste handmatige verticuteermachine (de Gardena Verticuteerboy) kost zo'n 80 euro. Voor de beste verticuteerhark (en Beste Koop bij de niet elektrische oplossingen, de Gardena Combisystem verticuteerhark) ben je nog geen 25 euro kwijt. Hieronder meer informatie.

Beste handmatige verticuteermachine: Gardena Verticuteerboy

De Gardena Combisystem Verticuteerboy is geen hark maar een verticuteermachine die er op het eerste gezicht als een handmaaier uitziet. Deze oplossing is duurder dan een verticuteerhark, maar dat win je terug door het gebruiksgemak. Met zijn elf scherpe messen ploegt de Gardena Verticuteerboy namelijk probleemloos door het gras en reinigt het gazon en belucht het gras. Mos en onkruid leggen het loodje tegen deze zeer plezierig werkende handmatige verticuteermachine.

Beste verticuteerhark: Gardena verticuteerhark

Ook de beste verticuteerhark is van Gardena. Niet "maaien" maar "harken". Misschien iets minder comfortabeler, maar wel goedkoper. Ook deze hark beschikt over elf messen waarmee je mos en andere rommel in je tuin weg kunt werken zonder het gras te beschadigen. En ook met deze Gardena verticuteerhark zorg je voor een mooi en verzorgd gazon.


De verticuteerhark heeft verschillende tanden voor verschillende toepassingen. De gepunte tanden zorgen er voor dat mos en gazonvilt worden verwijderd en door de hark te draaien kan tuinafval bijeen worden geharkt met de geronde, dicht op elkaar staande tanden.

Kijk bij bovenstaande winkels om deze verticuteerders goedkoop aan te schaffen.

Getest: Juni 2016
Meer verticuteermachine testen

Bekijk de meest recente tests over dit onderwerp >>>> ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.