Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste handmatige verticuteermachine en beste verticuteerhark

Redactie     10:40     1 comment


Onlangs presenteerde wij hier de test van elektrische verticuteermachines. Maar niet iedereen zoekt een elektrische verticuteerder om van zijn mos en onkruid in het gazon af te komen. Voor een kleine tuin kan een verticuteerhark of niet-elektrische verticuteermachine (verticuteerroller) al voldoende zijn. Wat is de beste handmatige verticuteerder? En wat is de beste verticuteerhark? Hier de uitslag van de test van handmatige verticuteermachines en verticuteerharken.

Getest: Handmatige verticuteermachine (verticuteerroller) / verticuteerhark
Getest door: Vergeleich.org
Beste handmatige verticuteerder: Gardena Combisystem Verticuteerboy 
Beste koop: Gardena Combisystem verticuteerhark 
Zie ook: Aanbiedingen van dit beste verticuteer gereedschap


Veel goedkoper dan elektrisch verticuteren

Voor de Beste Koop bij de elektrische verticuteermachines ben je zo'n 185 euro kwijt. De beste handmatige verticuteermachine (de Gardena Verticuteerboy) kost nog geen 70 euro. 

Voor de beste verticuteerhark (en Beste Koop bij de niet elektrische oplossingen, de Gardena Combisystem verticuteerhark) ben je nog geen 25 euro kwijt. 

Kijk voor de meest recente lage prijzen bij de bovengenoemde aanbiedingen. Hieronder meer informatie over dit beste gereedschap om te verticuteren.

Beste handmatige verticuteermachine: Gardena Verticuteerboy

De Gardena Combisystem Verticuteerboy is geen hark maar een verticuteermachine die er op het eerste gezicht als een handmaaier uitziet. Deze oplossing is duurder dan een verticuteerhark, maar dat win je terug door het gebruiksgemak. 

Met zijn elf scherpe messen ploegt de Gardena Verticuteerboy namelijk probleemloos door het gras en reinigt het gazon en belucht het gras. Mos en onkruid leggen het loodje tegen deze zeer plezierig werkende handmatige verticuteermachine.

Kijk hierboven voor de aanbiedingen van de beste verticuteermachine (niet elektrisch) en enkele foto's.

Beste verticuteerhark: Gardena verticuteerhark

Ook de beste verticuteerhark is van Gardena. Niet "maaien" maar "harken". Misschien iets minder comfortabeler, maar wel goedkoper. Ook deze hark beschikt over elf messen waarmee je mos en andere rommel in je tuin weg kunt werken zonder het gras te beschadigen. En ook met deze Gardena verticuteerhark zorg je voor een mooi en verzorgd gazon.

Gardena verticuteerhark (verticuteren en harken))

Gardena verticuteerhark (verticuteren en harken)


De verticuteerhark heeft verschillende tanden voor verschillende toepassingen. De gepunte tanden zorgen er voor dat mos en gazonvilt worden verwijderd en door de hark te draaien kan tuinafval bijeen worden geharkt met de geronde, dicht op elkaar staande tanden.

Je kunt deze beste verticuteerhark ook kopen in een versie om alleen met te verticuteren. Deze goedkopere versie zie je hier onder afgebeeld.

Beste verticuteerhark test Gardena
Gardena verticuteerhark (alleen verticuteren)


Meer goede verticuteerharken

Kijk voor meer goede verticuteerharken en handmatige verticuteermachines (verticuteerrollers) bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van verticuteergereedschap. Je vindt daar de verticuteerharken en verticuteerrollers van Wol-Garten, Talen Tools, Gardena, Fiskars en andere goede merken tegen een lage prijs.


Kijk bij bovenstaande links om dit beste verticuteer gereedschap goedkoop aan te schaffen.

Zie ook: Meer verticuteermachine en verticuteer gereedschap testen.


Foto's: Gardena  


Samenvatting:
Een verticuteerhark of een verticuteerroller zijn goedkope alternatief voor een elektrische verticuteermachine. Je vindt de beste verticuteerhark en de beste verticuteerroller (de beste handmatige verticuteermachine) hier boven. Het betreft in beide gevallen Gardena verticuteergereedschap. Dit beste verticuteergereedschap en andere goede verticuteerharken en goede verticuteerapparaten vind je bij de links hier boven.

,


1
replies
  1. Heb je een grote tuin? Dan zal ik toch voor een elektrische verticuteermachine gaan. Ook al gebruik je die maar twee keer per jaar. Desnoods koop je hem samen met wat buren. Elektrisch verticuteren gaat makkelijker en geeft een veel mooier resultaat. Voor een klein tuintje is het natuurlijk wel een relatief grote investering.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.