Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste activity tracker test

Redactie     16:00    


Een activity tracker geeft je inzage in je bewegingspatroon. Het geeft informatie over tal van zaken zoals de afstanden die je loopt, je hartslagritme en de calorieën die je verbrandt. Daardoor is een activity trainer een goed hulpmiddel bij het sporten, maar ook bij het afvallen. Hier de uitslag van een test van activity trackers.


Test: Activity trackers (activiteitstrackers)
Getest door: Vergleich.org
Publicatie test: juli 2016 (meer activity tracket tests)
Beste activity tracker: Fitbit Charge HR
Beste koop: Garmin vívofit 2
Te koop bij: Aanbevolen winkels activity trackers

Beste activity tracker: Fitbit Charge HR

Winnaar van deze Duitse test is de Fitbit Charge HR activity tracker die in Nederland bij bovenstaande winkels goedkoop te koop is. Deze beste activity tracker uit de test kreeg de waardering Zeer Goed. Sterke punten zijn de goede accuduur (je hoeft maar één keer per week op te laden), de intuïtieve app en de vele functies. Ook is deze activity tracker een betrouwbare sportmaat. Een nadeel van deze activity tracker is dat deze Fitbit niet echt waterdicht is. Hij is wel bestand tegen spatwater, maar je kunt hem niet mee in het water nemen als je gaat zwemmen.De Fitbit activity tracker meet je stappen, je hartslag, je verbrande calorieën,  en analyseert zelfs je slaap en meet het aantal gelopen traptreden. Inkomende oproepen van je smartphone kunnen op het display worden weergegeven. Je kunt de Fitbit Charge HR activity tracker dus zien als een voordelig eenvoudig alternatief voor een smartwatch.

Tweede in de activity tracker test: Garmin VivoActive HR Sport

Er was nog een tweede activity tracker in de test die een Zeer Goed scoorde. Het betrof de Garmin VivoActive HR Sport. Dit is geen goedkope activity tracker maar de Garmin VivoActive biedt veel waar voor zijn geld. Hij meet alles dat een activity tracker meten kan en maakt daarbij ook gebruik van zijn interne GPS-ontvanger.Ook de  Garmin VivoActive HR Sport geeft notificaties van je smartphone weer en via een app kun je al je sportieve prestaties bijhouden. De bediening gaat makkelijk dankzij het touchscreen en je kunt zelfs met deze activity tracker duiken, tot wel 50 meter diep. Door zijn grote scherm lijkt de VivoActive meer op een smartwatch dan op een activity tracker en heeft deze een heel andere uitstraling dan de Fitbit Charge.

Beste Koop: Garmin vívofit 2

Ook de derde in de test is een Garmin activity trainer. De Vivofit 2 werd zelfs uitgeroepen als Beste Koop. De Garmin vívofit 2 activity trainer koop je onder de 100 euro. Voor dat geld heb je een complete activity trainer die onder andere calorieverbruik, activiteitsniveau, slaapritme en stappen meet.Voor het meten van de hartslag moet je een optionele hartslagsensor koppelen. De Garmin vívofit 2 laat het weten als het weer tijd is om in beweging te komen en de bijbehorende app geeft veel informatie. De Garmin vívofit 2 activity trainer kreeg de waardering Goed van Vergleich.org.

Al deze activiteitstrackers zijn te koop bij bovengenoemde winkels.

, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.