Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Powerbank test

Redactie     12:57    


Een powerbank is een handig apparaatje waarmee je ook als er geen stroom voorhanden is toch je smartphone kunt opladen. Dankzij mobiele spelletjes als Pokemon Go is de vraag naar powerbanks enorm toegenomen. Maar wat is een goede powerbank? Hier de uitslag van de powerbank test.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van powerbanks door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Een powerbank is een kleine accu in zakformaat die je als extra stroombron mee kunt nemen. Met de powerbank laad je je smartphone altijd en overal op. Op een terras, bij het zwembad, in een bootje, noem maar op.

Test: Powerbanks
Getest door: De Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids juli / augustus 2016
Beste powerbank: Xstorm XB102
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een powerbank te kopen
Zie ook: Andere en meer recente testen van powerbanks


Beste powerbank: Xstorm XB102

Het is niet de goedkoopste powerbank, maar met de Xstorm XB102 koop je wel een bijzonder goede powerbank. Er zijn veel goedkopere opties, maar daarbij zit je nog telkens zonder stroom. En dat wil je met een powerbank juist voorkomen. Dit is een zeer krachtige 15.000 mAh powerbank waarmee je 3 apparaten tegelijk kunt opladen. De Xstorm XB102 powerbank biedt genoeg stroom om 7 keer je smartphone mee op te laden! Met een goedkope powerbank heb je vaak maar voor één keer genoeg stroom. Dat is een groot verschil!Spannend ziet de Xstorm XB102 er niet uit, maar functionaliteit gaat boven design bij deze krachtpatser onder de powerbanks. Die functionaliteit vind je ook terug in het geïntegreerde usb-oplaadsnoertje.

Bij bovengenoemde link kun je een keuze maken uit meer dan 2000 powerbanks waaronder ook de beste powerbank uit de test. Let bij je keuze vooral op de mAh waarde. Het volledig opladen van een smartphone vraagt zo'n 2500 mAh aan capaciteit. Met 5000 mAh kun je de telefoon dus ongeveer twee keer opladen, met 7500 mAh drie keer, enz.

Deze test is te lezen in de Consumentengids juli / augustus 2016

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.