Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dyson beste in snoerloze stofzuiger test

Redactie     11:14    


De snoerloze stofzuiger begint steeds meer aan populariteit te winnen. Aanvankelijk waren goede stofzuigers met accu nog erg duur, maar de prijzen dalen snel. Wat is een goede snoerloze stofzuiger? Lees hier de resultaten van de test waarin men op zoek ging naar de beste snoerloze stofzuiger.

Getest: Snoerloze stofzuigers
Getest door: Trusted Reviews
Beste snoerloze stofzuiger test: Dyson V6 / Dyson V8
Te koop bij: Beste winkels om een stofzuiger te kopen

De Britse review-site Trusted Reviews testte draadloze stofzuigers van Dyson (3x), Gtech, Vax en Bosch. Versie van de Dyson V6 en de Dyson V8 kwamen daarbij als beste uit de bus.  Kijk bij de aanbiedingen van Dyson steelstofzuigers voor alle informatie over de vele verschillende versies deze beste snoerloze stofzuigers uit de test.
Dyson V6 Fluffy draadloze stofzuiger

Trusted Reviews testte de Dyson V6 Fluffy. Dat is de versie waarbij een zachte (fluffy) borstel voor harde vloeren wordt meegeleverd. Met deze speciale borstel levert de Dyson V6 prima resultaten op een harde vloer. Ook op andere ondergronden doet deze snoerloze stofzuiger het goed, alleen met tapijt heeft hij wat moeite. Haren opzuigen uit het tapijt gaat goed, maar stof uit het tapijt opzuigen gaat matig.
Heb je thuis tapijt liggen? Dan kun je beter kiezen voor een andere variant van de Dyson V6. Een ander mondstuk is dan beter geschikt dan de Fluffy.  Naast de Fluffy is de Dyson V6 draadloze stofzuiger te koop in 10 andere varianten! Kijk bij de bovengenoemde winkels voor alle modellen.Zuigen langs plinten gaat voor een steelstofzuiger goed en ook bij het zuigen van kieren wint de Dyson V6 het van de concurrentie. Helaas maakt de Dyson V6 veel kabaal. Zelfs voor een steelstofzuiger is het een herrieschopper.

Zie ook: Meer stofzuiger testen


Onderwerpen:
Dyson stofzuigers, beste snoerloze stofzuiger test, beste draadloze stofzuiger, beste accu stofzuiger, beste steelstofzuiger test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.