Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Snoerloze stofzuiger test

Redactie     11:14    


De snoerloze stofzuiger is nog niet heel gangbaar, daarvoor is dit apparaat zoals alle grote stroomverbruikers met een accu, nog wat te duur. Maar de draadloze stofzuiger wint wel snel aan populariteit. Wat is een goede snoerloze stofzuiger. Lees hier de test.

Getest: Snoerloze stofzuigers
Getest door: Trusted Reviews
Publicatie test: Mei 2016
Beste snoerloze stofzuiger: Dyson V6 / Dyson V8
Te koop bij: Beste winkels om een stofzuiger te kopen

De Britse review-site Trusted Reviews testte draadloze stofzuigers van Dyson (3x), Gtech, Vax en Bosch. De Dyson V6 Fluffy en de nieuwe Dyson V8 Absolute kwamen daarbij als beste uit de bus. Aangezien de Dyson V8  nog niet te koop is in Nederland beperken wij ons hier tot de Dyson V6.


Dyson V6 Fluffy draadloze stofzuiger

Trusted Reviews testte de Dyson V6 Fluffy. Dat is de versie waarbij een zachte (fluffy) borstel voor harde vloeren wordt meegeleverd. Met deze speciale borstel levert de Dyson V6 prima resultaten op een harde vloer. Ook op andere ondergronden doet deze snoerloze stofzuiger het goed, alleen met tapijt heeft hij wat moeite. Haren opzuigen uit het tapijt gaat goed, maar stof uit het tapijt opzuigen gaat matig.
Heb je thuis tapijt liggen? Dan kun je beter kiezen voor een andere variant van de Dyson V6. Een ander mondstuk is dan beter geschikt dan de Fluffy.  Naast de Fluffy is de Dyson V6 draadloze stofzuiger te koop in 10 andere varianten! Kijk bij de bovengenoemde winkels voor alle modellen.Zuigen langs plinten gaat voor een steelstofzuiger goed en ook bij het zuigen van kieren wint de Dyson V6 het van de concurrentie. Helaas maakt de Dyson V6 veel kabaal. Zelfs voor een steelstofzuiger is het een herrieschopper.

Zie ook: Meer stofzuiger testen

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.