Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test all-in-one inkjet printers

Redactie     14:54    


Het computertijdschrift Hardware.info heeft all-in-one inket printers getest. Er kwamen maar liefst vier winnaars uit de test tevoorschijn. Twee all in one inkjets werden als beste printer aangewezen en twee goedkopere printers kregen de Hardware.Info Great Value Award (Beste Koop).


Getest: Beste all-in-one inkjet printer
Getest door: Hardware.info
Publicatie test: Juni 2016

Beste inkjet printer (mogelijkheden): Brother MFC-J5620DW
Beste inkjet printer (printkwaliteit): Epson Expression Premium XP-630
Beste Koop (mogelijkheden): Brother MFC-J562DW
Beste Koop (printkwaliteit): Canon Pixma MG5750
Te koop bij: Beste winkels om een printer te kopen
Zie ook: 
Meer printer tests

Het was een beperkte test met 4 winnaars op 8 geteste all-in-one inkjet printers.  Kijk voor een test van alle gangbare printers bij de inkjet test van de Consumentenbond waar Epson eveneens als beste inkjet uit de test kwam, met een Brother als Beste Koop.


Deze Epson ontving samen met de Brother de Hardware.Info Excellent Choice Award voor beste all-in-one inkjetprinter uit de test. De Epson leverde printjes met de beste printkwaliteit af. De Brother heeft de meeste mogelijkheden.

De Brother heeft een papiercapaciteit van 330 vel, optionele hoge capaciteit XL inktcartridges en een  automatische documentinvoer van 35 vel. Printen en scannen kan via de app ook met een smartphone of tablet en scans kunnen meteen via internet gedeeld worden.

De printsnelheid vergeleken

Snel printen doet de Epson ook. Alleen de Canon Pixma MG7750 is sneller al het op het printen van een enkele pagina aankomt. De Canon print een pagina in 6 seconden, de Epson in 9 seconden en de Brother MFC-J5620DW doet er 12 seconden over. Worden er 10 pagina's geprint dan liggen de verhoudingen echter heel anders. De HP Officejet Pro 6830 is dan ineens de snelste (34 seconden) voor de bovenstaande Canon Pixma MG7750 (42 seconden). De Epson XP-630 eindigt nu met 59 seconden een stuk lager.


Vreemde uitslagen komen er uit de foto print test. De Canon Pixma MG7750 is met het printen van een A4 foto in standaard kwaliteit met grote afstand de traagste. De Canon doet er 72 seconden over. De Brother MFC-J5620DW klaart het klusje in 11 seconden. Bij het printen in hoge kwaliteit is dezelfde Canon all-in-one inkjet ineens snel. Hij doet er 102 seconden over. Alleen de Canon MG5750 is sneller (96 seconden). De Brother doet er nu 157 seconden over. Daarmee is deze het nog wel een stuk sneller dan een andere Brother (de DCP-J52DW die er meer dan 11 minuten voor nodig heeft!

Kijk bij bovengenoemde winkels voor alle informatie en laagste actuele prijzen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.