Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test inbouw combimagnetrons

Redactie     13:09    


De inbouw combimagnetrons zijn getest. Een ATAG magnetron kwam als beste inbouw combimagnetron uit de bus maar deze is wel ruim twee keer zo duur als de Beste Koop die slechts 0,1 punt lager scoorde.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van combimagnetrons door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Getest: Inbouw combimagnetrons
Getest door: De Consumentenbond
Publicatietest: Consumentengids juli / augustus 2016. Meer magnetron testen
Beste inbouw combimagnetron: ATAG CX4511D
Beste Koop: ETNA CM751ZT

Deze magnetrons zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een magnetron te kopen.

Beste inbouw combimagnetron: ATAG CX4511D

Van de 10 geteste inbouw combimagnetrons was de ATAG CX4511D de beste. Het is een ruime magnetron (51 liter) met maximale culinaire ruimte waarbij je op meerdere niveaus gerechten kunt bereiden. Deze ATAG is eigenlijk een volwaardige oven met magnetronfunctie. De ATAG CX4511D heeft 11 ovenfuncties.Handig bij deze ATAG magnetron is het Aqua Clean programma. Voeg wat water toe en de combimagnetron reinigt zichzelf. Het vocht dat overblijft kun je gewoon met een doekje opnemen. Makkelijk!

Ook handig is de Quick Start. Druk op deze knop en de magnetron wordt gestart op maximaal vermogen. Na een halve minuut gaat hij weer uit. Met dezelfde knop kun je vervolgens nogmaals een halve minuut de Quick Start gebruiken of je schakelt over op het normale programma.

Beste Koop: ETNA CM751ZT

Met een prijs van ruim 1270 euro is de ATAG CX4511D helaas ook een dure inbouw combimagnetron. Een veel goedkoper alternatief is de ETNA CM751ZT die je voor minder dan de helft koopt. Het is een oven met magnetronfunctie die er prachtig uitziet met zijn glazen voorkant met tiptoetsen en zijn kleurvlakken aan de bovenkant en onderkant.


Maar hoe belangrijk je een mooi design ook vindt, een combimagnetron koop je in eerste instantie natuurlijk om zijn kookprestaties. Ook deze zijn heel goed bij de ETNA CM751ZT. Deze combimagnetron kent 20 automatische programma’s en een speciale functie voor het stomen van groente. Voor dat laatste wordt een speciale stoomaccessoire meegeleverd.

Ook de ETNA CM751ZT is met een inhoud van 51 liter ruim. Deze inbouw combimagnetron kent geen draaiplateau maar wel vijf insteekniveaus waardoor iedere ovenschool past.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een magnetron te kopen voor deze inbouw combimagnetrons en nog veel meer goede magnetrons tegen de laagste prijs. 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.