Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste combimagnetron inbouw en beste koop

Redactie     13:09    

beste inbouw magnetron miele


De inbouw combimagnetrons zijn getest. Een Miele magnetron kwam als beste inbouw combimagnetron uit de bus. We moeten daarbij wel opmerken dat deze beste combimagnetron ruim twee keer zo duur als de beste koop. We hebben hier van beide beste magnetrons de informatie.

Tip: Deze beste magnetrons (inbouw) en andere goede magnetrons zijn online goedkoop te koop bij de beste winkels om een magnetron te kopen.


Beste inbouw combimagnetron: Miele H7140 BM 

Van de alle inbouw combimagnetrons is de Miele H7140 BM de beste combimagnetron. Diverse malen is deze Miele inbouwmagnetron al als beste uit een test gekomen. Onder andere bij testen van Kieskeurig en de Consumentenbond was de Miele H7140 BM de beste combimagnetron in de test.

Het is een combimagnetron met heel veel mogelijkheden. Officieel is het ook een combi-oven, wat inhoudt dat het eerder een oven met magnetron functie is. De Miele H7140 heeft dan ook bijzonder veel oven functies.

miele beste combimagnetron test inbouw.


Deze beste combimagnetron kent wel 14 verwarmingssoorten waaronder hetelucht, verhitting boven en onder, grill, circulatiegrill en braadautomaat. Voor popcorn liefhebbers is dit absoluut de beste combimagnetron om in te bouwen want de Miele H7140 beschikt over een speciale popcorn functie.

Ook handig is de Quickstart functie waarmee je snel op het hoogste vermogen je drankje of gerecht kunt opwarmen. Voor tot wel 100 verschillende gerechten zijn er elektronisch geregelde programma's beschikbaar. Het is dan niet nodig om ovenfunctie, tijd en temperatuur in te stellen. Kies het juiste programma en klaar!

Eigenlijk heeft deze beste inbouw combimagnetron uit de test maar één echt nadeel en dat is de prijs. Daarvoor vind je hier onder een veel voordeligere beste koop.


Beste Koop: ETNA CM751ZT

Een aanmerkelijk goedkoper alternatief is de ETNA CM751ZT. Ook dit is officieel geen combi-magnetron maar een combi-oven, maar dan een wel heel aantrekkelijk geprijsde combi-oven. Door zijn prijs en mogelijkheden is deze beste koop veel aantrekkelijker dan combi-magnetrons. 

Het is een oven met magnetronfunctie die er prachtig uitziet met zijn glazen voorkant met tiptoetsen en zijn kleurvlakken aan de bovenkant en onderkant.

etna combimagnetron beste koop testMaar hoe belangrijk je een mooi design ook vindt, een combimagnetron koop je in eerste instantie natuurlijk om zijn kookprestaties. Ook deze zijn heel goed bij de ETNA CM751ZT. Deze combimagnetron kent 20 automatische programma’s en een speciale functie voor het stomen van groente. Voor dat laatste wordt een speciale stoomaccessoire meegeleverd.

Ook de ETNA CM751ZT is met een inhoud van 51 liter ruim. Deze inbouw combimagnetron kent geen draaiplateau maar wel vijf insteekniveaus waardoor iedere ovenschool past.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een magnetron te kopen voor deze inbouw combimagnetrons en nog veel meer goede magnetrons tegen de laagste prijs.


Foto bovenaan: Miele

Onderwerp:
De Miele H7140 BM magnetron is onder andere in de combimagnetron van de consumentenbond en kieskeurig als beste combimagnetron inbouw getest. Deze combi-oven is wel vrij prijzig, de beste koop uit de inbouw combimagnetron test van Etna is een stuk goedkoper.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.