Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste barbecue voor op het balkon

Redactie     10:13    


Barbecueën doe je in de tuin, op de camping of op het strand. Maar misschien heb je alleen een balkon en wil je toch graag gezellig barbecueën. Wat is dan de beste barbecue? Kijk hier voor de BBQ test.

Het BBQcenter van Coolblue is een expert op het gebied van barbecues. Kijk op hun website voor informatie over alle soorten barbecues, met reviews, prijzen, specificaties, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van iedere barbecue. Deze website te samen met de andere beste en goedkoopste aanbieders te vinden op Beste Barbecue Kopen.

Beste balkon barbecue: Outdoorchef City Electro

Het BBQcenter koos voor de Outdoor Chef City Electro als beste barbecue voor op het balkon. Voor barbecueën op het balkon gelden bepaalde richtlijnen. Dat betekent, geen barbecue op houtskool maar ook geen barbecue op gas. Wat overblijft is een elektrische barbecue. De Outdoorchef City Electro is zo'n elektrische barbecue, maat dan wel één met de look and feel van een "echte" houtskoolbarbecue.De Outdoorchef City Electro is ook compact. Deze elektrische barbecue neemt weinig ruimte in, en dat is natuurlijk erg fijn als je op een balkon aan het barbecueën bent. De experts van het BBQcenter kozen voor de Outdoorchef City Electro als hun beste koop omdat er geen andere barbecue in deze prijsklasse is met zulke mogelijkheden en eigenschappen.

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Outdoorchef barbecue een grillplaat van 39,5 bij 39,5 centimeter. Voor het grillen van vlees en groente heb je 7 standen tot je beschikking (tot wel 300 graden). Snel of langzaam grillen kan beide, zonder moeite en verbrand vlees is met deze barbecue eenvoudig te vermijden.


Dankzij een warmtereflector voorzien van een aluminium beschermingsfolie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. En op een lage stand, en met behulp van optionele accessoires kun je op deze barbecue ook koken, stoven en langzaam garen. In tegenstelling tot de meeste andere elektrische barbecues is deze Outdoorchef barbecue voorzien van een deksel.

De Outdoorchef City Electro is ideaal als barbecue voor op het balkon, maar natuurlijk net zo goed geschikt voor wie voor in de tuin een goede elektrische barbecue zoekt.

Kijk op het bovengenoemde BBQcenter voor meer informatie en de actuele winkelprijs.

Publicatie test augustus 2016. Meer BBQ tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.