Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste onderbouw afzuigkap

Redactie     12:41    


Met een goede afzuigkap hou je je keuken (en woonkamer) vrij van etensluchtjes en vocht. Maar wat is een goede betaalbare afzuigkap? Hier lees je het.


AO is een grote internationale specialist in witgoed en afzuigkappen. De AO experts zijn de aangewezen personen om te bepalen wat de beste afzuigkap is. Uit afzuigkappen van onder andere Bosch, Atag, AEG, Zanussi, Whirlpool en Pelgrim kozen ze voor de Atag WO6111BM als beste onderbouw afzuigkap, hun Best Buy.

Getest: Onderbouw afzuigkappen
Getest door: AO
Publicatie test: Augustus 2016 (meer tests afzuigkappen)
Beste afzuigkap (onderbouw): Atag WO6111BM
Goedkoop te koop bij: AO en andere beste winkels voor een afzuigkap

Beste onderbouw afzuigkap: Atag WO6111BM

De Atag WO6111BM is best een goedkope afzuigkap (kijk hierboven bij AO voor de actuele prijs), maar van prima kwaliteit en prachtig om te zien. Deze onderbouw ATAG afzuigkap is gemaakt van stijlvol roestvrij staal en heeft een neutraal design dat in geen enkele keuken misstaat. De krachtige motor, met drie afzuigstanden, zuigt tot wel 343 m³ per uur af maar is toch zuinig met energie. Dankzij het gebruik van spaarlampen gebruikt ook de verlichting maar weinig energie. Het vetfilter is uitwasbaar zodat het niet vervangen hoeft te worden. Handig is ook de draadloze afstandsbediening zodat je vanaf de eettafel de afzuigkap kunt uitschakelen.

De afzuigkap is geschikt voor luchtafvoer naar buiten en voor recirculatie. Er is dus niet perse een afvoerkanaal nodig. Via en optioneel vet-en koolstof-filter kan de lucht worden geschoond waarna hij weer schoon en reukloos in de keuken wordt geblazen.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor deze en andere goede afzuigkappen tegen de laagste prijs.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.