Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stofzuiger bij een allergie (met HEPA 14-filter)

Redactie     11:28    


Als jij of één van je huisgenoten last hebt van een stofallergie, hooikoorts of huismijtallergie is een goede stofzuiger extra belangrijk. Kies dan voor een stofzuiger met HEPA 14 filter. Dit filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet weer door de stofzuiger uitgeblazen worden. Maar wat is een goede stofzuiger met HEPA 14 filter voor mensen met een allergie. Hier lees je het.

Getest: Stofzuigers voor mensen met een allergie
Getest door: CoolBlue
Publicatie test: Augustus 2016 (meer stofzuiger testen)
Beste stofzuiger met HEPA 14 filter: Nilfisk Select Comfort Allergy Aqua
Goedkoop te koop bij: Beste winkel om een stofzuiger te kopen

CoolBlue is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van stofzuigers in Nederland. Via hun Stofzuigerstore (zie beste winkels hierboven) verkopen ze niet alle goede stofzuigers tegen aantrekkelijk prijzen, maar ze geven ook heel veel advies en informatie. Zo testte alle apparatuur die ze verkopen goed uit en geven de beste apparaat het predicaat CoolBlue's Keuze. Bij de stofzuigers met een HEPA 14 filter is dat de Nilfisk Select Comfort Allergy Aqua stofzuiger.

Beste stofzuiger voor mensen met een allergie: Nilfisk Select Comfort Allergy Aqua

De meeste stofzuigers blazen een deel van de stof en de pollen die ze opzuigen aan de achterkant er weer uit. Een HEPA 14 filter voorkomt dat. Het filter houdt stofdeeltjes en pollen vast en zorgt ervoor dat er alleen schone lucht wordt uitgeblazen door de stofzuiger. De Nilfisk Select Comfort Allergy Aqua doet dat op een heel goede en grondige manier.Ook op andere punten is de Nilfisk Select Comfort Allergy Aqua een heel goede stofzuiger. Deze Nilfisk stofzuiger doet het prima op zowel harde vloeren als tapijt. Bovendien heeft hij een lekker lang snoer van 8 meter waardoor je maar zelden van stopcontact hoeft te wisselen.

Bij mensen met een allergie is het belangrijk dat er ook bij het wisselen van de stofzak geen stof of pollen vrijkomen. Het wisselen van de 2,7 liter stofzak van de Nilfisk stofzuiger voor mensen met een allergie gaat dan ook eenvoudig en hygiënisch.

Andere goede stofzuigers met een HEPA 14 filter

Nilfisk maakt meer goede stofzuigers met een HEPA 14 filter. Deze Nilfisk Elite Energy stofzuigers zijn niet alleen vriendelijk voor menen met een stofallergie, huismijtallergie en pollenallergie maar ook voor het milieu en de portemonnee want ze zijn erg zuinig met stroom. Ze zorgen voor een schone vloer en een schone lucht.

Ook Severin maakt goede stofzuigers voor mensen met een allergie. Al deze stofzuigers zijn goedkoop te koop bij de Stofzuigerstore van CoolBlue (zie hier).

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.