Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vriezer (vrieskist, vrieskast en tafelmodel)

Redactie     17:52    


Een vriezer is onmisbaar om levensmiddelen langere tijd vers te houden. In veel koelkasten zit een vriezer ingebouwd, maar voor veel huishoudens is de ruimte in zo'n vriezer niet voldoende of men kiest om een andere reden ervoor om een losse vrieskist, vrieskast of tafelmodel vriezer aan te schaffen. Hier de beste vriezers van ieder model.


Beste vrieskist: AEG A51020HSW0
Beste vrieskast: Bosch GSN33VW30
Beste tafelmodel vriezer: Whirlpool AFB 601 AP

De test is uitgevoerd door CoolBlue. Via hun Koelkaststore is deze winkel toonaangevend in de verkoop van vriezers in Nederland. Het geven van veel informatie en het goed testen van hun producten is kenmerkend voor CoolBlue. Daarom is Coolblue ook één van de beste winkels voor aanschaf van een koelkast of vriezer. Kijk bij deze winkels voor een goede vriezer tegen de laagste prijs, waaronder de winnende vriezers in de test.

Beste vrieskist: AEG A51020HSW0

Een vrieskist is de meest traditionele vriezer. Vrieskisten kom je tegen in keukens, maar meer nog in schuren, garages, zolders en bijkeukens. Een vrieskist biedt veel ruimte en is relatief goedkoop in de aanschaf.

De traditionele (brede) vrieskist neemt wel wat ruimte in, maar er zijn ook veel slankere modellen op de markt die niet meer ruimte innemen dan een koelkast. De beste vrieskist uit de test, de AEG A51020HSW0, is zo'n vriezer.

De prijs is meegenomen in de waardering die bij de AEG A51020HSW0 heeft geleid tot de titel van CoolBlue's Keuze bij de vrieskisten. Het is een voordelige en zuinige vriezer (Energieklasse A++) met 98 liter ruimte. Dat laatste is niet zo veel voor een diepvrieskist maar bij CoolBlue en de andere beste winkels voor een koelkast zijn volop grotere vrieskisten en andere vriezers te vinden.

Beste vrieskast: Bosch GSN33VW30

Met 220 liter heeft deze Bosch vriezer heel wat meer ruimte dan de 98 liter van de AEG vrieskist, maar dit is dan ook een kastmodel.

De Bosch GSN33VW30 heeft zeven vriesladen boven elkaar, waaronder een bigbox lade voor grote voordeelverpakkingen. Vandaar de grote ruimte.

Evenals de AEG kun je de Bosch ook gebruiken in bijvoorbeeld de schuur of zolder. Handige functies bij de Bosch GSN33VW30 vrieskast zijn No Frost functie (ontdooien niet nodig) en de supervriesfunctie.

Beste tafelmodel vriezer: Whirlpool AFB 601 AP

Op zoek naar een compact vriezertje? Dan is de Whirlpool AFB 601 AP CoolBlue's beste koop. De breedte bedraagt slechts 55 centimeter, maar toch biedt dit kleine Whirlpool vrieskistje 88 liter aan vriesruimte. Deze kleine vriezer kun je overal in huis of in de schuur plaatsen. Ook in je slaapkamer want de Whirlpool AFB 601 AP is een stille vriezer. Enig nadeel, voor zo'n kleine vriezer is het geen heel zuinige vriezer (A+).


Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een koelkast of vriezer tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Alle testen van vriezers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.