Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wasdroogcombinatie (wasmachine en wasdroger in één)

Redactie     17:38    


Een wasdroogcombinatie is een ideale wasmachine. Deze gecombineerde wasmachine / wasdroger wast de was niet alleen maar droogt hem ook meteen voor je. Maar wat is de beste wasdroogcombinatie van dit moment? Hier lees je het.

AO (specialisten in witgoed) hebben de belangrijkste wasdroogcombinaties met elkaar vergeleken. Een wasdroogcombinatie van LG, Beko, Samsung of Bosch presteert goed. Maar de "Best Buy" is volgens AO de wasdroogcombinatie van Indesit.

Getest: Wasdroogcombinaties
Getest door: AO
Publicatie test: Augustus 2016
Beste wasdroogcombinatie: Indesit XWDA 751480X WWWG EU
Goedkoop te koop bij: AO en andere beste winkels voor een wasmachine
Zie ook:
Meer wasmachine tests

Best Buy: Indesit XWDA 751480X

De ideale wasmachine voor drukbezette mensen. De wasmachine kan 7 kilo aan, de wasdroger 5 kilo. Met 5 kilo was (droog gewicht) kun je dus aan één stuk door wassen en drogen. Met een druk op de oranje Push, Was & Dry knop kan dat zelfs in 3 kwartier. Dit expressprogramma is vooral geschikt voor synthetische sportkleding, maar zo kent de Indesit wasdroogcombinatie nog veel meer handige programma's. Er is een ruime programmakeuze, voor ieder type wasgoed.


Met een prijs van nog geen 440 euro (zie bovenstaande winkels) is deze wasdroogcombinatie heel veel goedkoper dan een losse wasmachine en wasdroger. Een terechte Best Buy van AO. Maar misschien is het vulgewicht van 7 kilo (wassen) en 5 kilo (drogen) wat te klein voor je? Geen probleem, bij AO vind je ook ruimere wasdroogcombinaties die bijvoorbeeld 6 kilo was kunnen wassen en drogen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.