Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Blender test: Wat zijn de beste blenders?

Redactie     18:09    


Met een blender kun je heerlijke smoothies maken, en ook in de keuken kan een blender een geweldige hulp zijn. Maar wat is de beste blender? Hier lees je het.

De experts van de BlenderStore van Coolblue gingen op zoek naar de beste blenders voor ieder soort toepassing en selecteerde vier blenders als Coolblue's Keuze. De BlenderStore is één van de beste winkels om een blender te kopen. Je koopt er blenders tegen een interessante prijs. Deze wordt de volgende dag gratis thuisbezorgd.

Getest: Blenders
Getest door: BlenderStore (Coolblue)
Publicatie test: Augustus 2016
Zie ook: Andere tests van blenders

Beste basis blender: Tefal BL313A Blendforce Glass Tripl'Ax
Beste allround blender: Blendtec Classic 575
Beste blender voor sappen en smoothies: Philips HR2093
Beste blender met reisbeker: Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro

Beste basis blender: Tefal BL313A Blendforce Glass Tripl'Ax

De meeste mensen die een blender zoeken zullen in de Tefal BL313A alles vinden dat ze nodig hebben. Je maakt er sappen en smoothies mee, maar kunt veel meer hakken en malen dankzij de meegeleverde hakmolen en maakmolen. Handig bij deze blender is de pulse-functie waarmee je harde ingrediënten op de hoogste stand met korte tussenpozen kunt mixen. Bij CoolBlue wordt deze Tefal blender onder de 60 euro aangeboden, een lage prijs voor zo'n goede blender.


Beste allround blender: Blendtec Classic 575

Ga je voor het beste van het beste? En verwacht je veel van je blender? Kies dan de Blendtec Classic 575. Hiermee maak je sap of een smoothie, maar je kunt ijs en andere desserts mee maken, deeg in mengen en veel meer zoals milkshakes, sauzen, soep, babyvoeding, notenpasta's en dressings. Heel makkelijk is de automatische reinigingsfunctie. Je hoeft alleen de kan met water te vullen en een paar druppels afwasmiddel toe te voegen en de Blentec blender reinigt zichzelf. Dit is de beste blender die je kunt kopen, maar helaas wel een dure.


Beste blender voor sappen en smoothies: Philips HR2093

Wil je alleen sap en smoothies maken met je blender, dan heb je natuurlijk niet zo'n dure allrounder nodig. Integendeel, de veel goedkopere Philips HR2093 blinkt op dit onderdeel juist uit. Deze Philips blender beschikt bijvoorbeeld over een automatische ijscrush-functie waarmee je ijsblokjes en bevroren groente en fruit kunt mixen. Wil je een grove of juist fijne smoothie? Het is allemaal in te stellen.Dat dit de beste blender is voor smoothies en sappen betekent niet dat je er verder niets mee kan. Integendeel. De Philips HR2093 doet alles dat je van een goede blender verwacht. In de hittebestendige blenderkan maak je ook soepen, sauzen en andere gerechten.

Beste blender met reisbeker: Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro

Voor mensen die nooit tijd hebben voor het ontbijt is het bijzonder handig als je hun ontbijt-smoothie mee kunnen nemen buiten de deur. Bij deze Russell Hobbs blender kan dat. Deze wordt geleverd met niet één maar twee reisbekers met 600 ml inhoud. Binnen een minuut heb je je smoothie gemaakt en met beker en al kun je hem dan meenemen. Handig!


Al deze blenders zijn voordelig te koop bij de BlenderStore, één van de bovengenoemde beste winkels voor een blender. 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.