Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Blender test: Wat zijn de beste blenders?

Redactie     10:43    


Met een blender kun je heerlijke smoothies maken, en ook in de keuken kan een blender een geweldige hulp zijn. Maar wat is de beste blender? Hier vind je een aantal beste blenders uit diverse testen uitgevoerd door de Consumentenbond en de BlenderStore.

Beste basis blender  (Beste Koop): Tefal Blendforce II

De beste koop volgens de Consumentenbond. De meeste mensen die een blender zoeken zullen in de Tefal Blendforce II alles vinden dat ze nodig hebben. Je maakt er sappen, soep en smoothies mee, en je kunt er bijvoorbeeld ook ijs mee crushen.

Handig bij deze blender is de pulse-functie waarmee je harde ingrediënten op de hoogste stand met korte tussenpozen kunt mixen. Een echte beste koop, want deze beste goedkope blender word goedkoop aangeboden.

beste blender test

Beste powerblender: Blendtec Classic 575

Ga je voor het beste van het beste? En verwacht je veel van je blender? Kies dan de Blendtec Classic 575., de beste powerblender volgens de test van de BlenderStore van Coolblue. Met deze beste blender maak je sap of een smoothie, maar je kunt ijs en andere desserts mee maken, deeg in mengen en veel meer zoals milkshakes, sauzen, soep, babyvoeding, notenpasta's en dressings. 

Heel makkelijk is de automatische reinigingsfunctie. Je hoeft alleen de kan met water te vullen en een paar druppels afwasmiddel toe te voegen en de Blentec blender reinigt zichzelf. Dit is de beste blender die je kunt kopen, een echte powerblender, maar helaas geen goedkope blender.


Beste blender voor sappen en smoothies: Philips Viva HR3555

Wil je alleen sap en smoothies maken met je blender, dan heb je natuurlijk niet zo'n dure allrounder nodig. Integendeel, de veel goedkopere Philips Viva HR3555 blinkt op dit onderdeel juist uit. De Philips Viva HR3555 is eind 2017 door de Consumentenbond als beste blender getest.

Het is een veelzijdige allround blender waarmee je in een paar seconden tijd gladde smoothies en sappen maakt. De beste blender uit de test beschikt over verschillende snelheden voor harde en zachte ingrediënten. Met de pulsestand kun je ingrediënten zoals knoflook goed fijn hakken en met zijn 1,5 liter kan kun je veel sap in één keer maken. Deze grootte maakt de blender wel vrij groot.

Al deze blenders zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels die je kun vinden op Beste Blender Kopen.


Onderwerp:
Hier boven vind je drie best geteste blenders. Het betreft de beste blender uit een Consumentenbond blender test (de Philips Viva blender), de beste koop volgens de Consumentenbond (de Tefal Blendforce II) en de beste blender volgens Coolblue. Alle drie de beste blenders uit de test kun je hier boven goedkoop online kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.