Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De 5 beste grasmaaiers

Redactie     18:42    


Welke grasmaaier is het meest interessant om te kopen? Qua mogelijkheden, qua kwaliteit, maar ook qua prijs. Hier hebben we voor jou 5 aanbevolen grasmaaiers. Handmatig, elektrisch, op benzine, met accu en de beste robotmaaier.


Getest: Grasmaaiers (in alle soorten)
Getest door: CoolBlue
Publicatie test: Augustus 2016 (meer actuele tests van grasmaaiers)

Aanbevolen handmaaier: Bosch AHM 30
Aanbevolen elektrische grasmaaier: Wolf Garten A 340 E
Aanbevolen grasmaaier met accu: Stiga Combi 36 AE
Aanbevolen benzinemaaier: Powerplus POW63771
Aanbevolen robotmaaier: Robomow RC304

Al deze grasmaaiers zijn goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels om een grasmaaier te kopen op Beste Grasmaaier Kopen. Daar vind je ook alle reviews, gebruikerservaringen, specificaties, prijzen en de voordelen en nadelen van iedere grasmaaier. Hieronder een korte beschrijving van al deze beste grasmaaiers.

Beste handmatige grasmaaier: Bosch AHM 30

Niet iedereen wil een elektrische grasmaaier. Maar handmaaiers kom je steeds minder tegen bij de tuincentra. Gelukkig heeft CoolBlue ze in overvloed, en van al hun handmatige grasmaaiers hebben ze de Bosch AHM 30 als beste grasmaaier uitgeroepen. Dit is een goedkope grasmaaier van goede kwaliteit met een maaibreedte van 30 centimeter.


Ideaal voor kleinere tuinen waarbij een elektrische maaier niet echt nodig is. De maaihoogte van de Bosch AHM 30 is traploos in te stellen en deze handmaaier neemt lekker weinig ruimte in de schuur in.

Beste elektrische grasmaaier: Wolf Garten A 340 E

Als elektrische grasmaaier raden ze de Wolf Garten A 340 E aan. Het is een goede en praktische elektrische grasmaaier met grasopvangbak en een mulching-functie die van het gemaaide gras natuurlijke bemesting voor je gazon maakt. Wil je geen gras achterlaten op je gazon? Door zijn ruime 30 liter opvangbak hoef je dan niet te harken. Een prima grasmaaier met de beroemde Wolf Garten kwaliteit. Licht en eenvoudig (en compact) op te bergen. Alleen had het snoer wat langer mogen zijn, maar gelukkig bestaan er verlengsnoeren.


Tip: Op Beste Grasmaaier Kopen vind je de aanbiedingen van grasmaaiers bij de beste en goedkoopste online winkels. Ook is daar de grasmaaier top 10 en een Grasmaaier Keuzehulp te vinden.

Beste accu grasmaaier: Stiga Combi 36 AE

Met deze Stiga accu-maaier heb je zeker geen last van een te kort snoer. Dit is namelijk een snoerloze grasmaaier. Door de hoge kostprijs van de accu zijn accu grasmaaiers nooit goedkoop, maar voor een accumaaier is de Stiga aantrekkelijk geprijsd. Deze draadloze grasmaaier heeft een 48 Volt accu en een grasopvangbak van 35 liter. De hendel is in hoogte verstelbaar zodat je de grasmaaimachine altijd goed kunt voortduwen. De Stiga Combi heeft een mulching-functie en de maaihoogte is makkelijk in te stellen.


Beste benzinemaaier: Powerplus POW63771

Zoek je een benzinemaaier voor een grote tuin, dan raden ze de Powerplus POW63771 aan. Een uitstekende grasmaaier met benzinemotor die een zeer hoge gebruikerswaardering scoort. Maaien is dan ook een eitje met deze benzine-grasmaaier met 50 liter bak om het gras in op te vangen. De Powerplus is zelf rijdend, je hoeft hem alleen een beetje bij te sturen. Makkelijker gaat niet! Een mulching-functie is natuurlijk aanwezig op deze heel betaalbare grasmaaier met 1,9 kW benzinemotor die bij bovenstaande winkel voor minder dan 200 euro te koop is.


Beste robotmaaier: Robomow RC304

Wil je helemaal geen gras maaien, maar wil je dat laten doen? CoolBlue adviseert dan de Robomow RC304, een heel goede maar ook betaalbare robotmaaier. Deze kan gazons tot 400 vierkante meter in perfecte staat houden zonder je tussenkomst. Is de accu bijna leeg? Dan hobbelt de Robomow zelf terug naar zijn basisstation, laadt zichzelf op, en gaat weer verder met zijn werk. Een ideale tuinman! Doordat de Robomow grasmaairobot ook buiten zijn wielen maait zorgt hij voor perfect gemaaide grasrandjes. En als het gaat regenen onderbreekt hij zijn werk. Niet omdat deze tuinhulp niet tegen water kan, maar omdat grasmaaien in de regen niet goed voor het gras is.


Bij de bovengenoemde grasmaaier-speciaalzaak van CoolBlue vind je deze (en vele andere grasmaaiers) met vaak hoge kortingen.
Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers kiezen en kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.