Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Robotmaaier (robot grasmaaier), Robomow beste keuze

Redactie     12:50    


De robotmaaier (robot grasmaaier) was vroeger een heel exclusieve grasmaaier, maar de robotmaaier komt voor een steeds breder publiek binnen bereik. De prijzen worden lager en het aanbod neemt steeds meer toe. Merken als Bosch, Gardena, Husqvarna, Robomow en Viking leveren goede robot grasmaaiers. Maar wat is de beste robotmaaier? Lees het hier.

Getest: Robotmaaiers
Getest door: CoolBlue
Publicatie test: Augustus 2016 (meer tests robotgrasmaaiers)
Als beste robotmaaier getest: Robomow RC304 (CoolBlue's Beste Keuze)
Te koop bij: Dit zijn de beste winkels voor een robotmaaier

CoolBlue is een grote aanbieder van robotmaaiers in Nederland. Op hun website kun je heel veel informatie over robot grasmaaiers vinden. CoolBlue heeft de Robomow RC304 als beste robotmaaier getest. Hieronder meer informatie over deze robot grasmaaier.

Beste robotmaaier: Robomow RC304

De Robomow RC304 is een heel goede maar ook betaalbare robotmaaier geschikt voor gazons tot 400 m2. Hij is in staat je gazon zelfstandig te maaien en laadt zichzelf ook tussentijds op als dat nodig is, en ook als het regent keert hij terug naar zijn basisstation om het gras niet te beschadigen. De Robomow RC304 robotmaaier is makkelijk te programmeren via een app (Android en iOS) op je smartphone of tablet.


Bots-, kantel- en tilsensoren zorgen ervoor dat er niets beschadigd wordt en via een pincode is de Robomow robotmaaier tehen diefstal beveiligd.

Robomow, specialist in robotmaaiers

Een robotmaaier is het nieuwste van het nieuwste zal je denken, maar Robomow ontwikkelt en maakt al meer dan 20 jaar robot grasmaaiers! Het is dan ook een echte specialist op het gebied van robotmaaiers met een enorme expertise en ervaring met automatisch gras maaien. Het moederbedrijf van Robomow is Friendly Robotics uit Israel.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor de Robomow grasmaaiers en andere robotmaaiers van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.