Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hogedrukspuit voor thuis

 

Hier vind je drie beste hogedrukspuiten uit de test. De beste hogedrukspuit (hogedrukreiniger) voor zwaar, middelzwaar en licht schoonmaakwerk thuis.

Beste hogedrukspuit test

Met een hogedrukspuit maak je snel en makkelijk je terras schoon, maar ook bijvoorbeeld muren, je auto, je fiets of je terrasmeubels. Hier vind je de als best geteste hogedrukspuiten voor zwaar werk, licht werk en middelzwaar werk.

Deze drie hogedrukspuiten zijn door de Hogedrukreiniger Expert als beste hogedrukreinigers getest. 

Beste hogedrukspuit zwaar werk: Kärcher K7 Premium Home

Kärcher is HET merk voor hogedrukreinigers voor zware klussen. Met 3.000 (!) watt is de Karcher K7 hogedrukreiniger een echte krachtpatser. Deze Kärcher hogedrukspuit bereikt een maximale werkdruk van 160 bar en kan tot wel maximaal 600 liter per uur verwerken. Genoeg voor heel zware klussen.

Karcher K7 beste hogedrukreiniger test

Karcher K7 hogedrukspuit


Zwaar verontreinigde oppervlakten kun je te lijf gaan met de reinigingsmiddeltank in combinatie met water tot maximaal 60 graden. Als je het dan nog niet schoon krijgt weten we het niet meer!

Tip: Op Beste Hogedrukreiniger Kopen vind je aanbiedingen van alle beste winkels om een hogedrukspuit goedkoop te kopen.

Beste hogedrukspuit middelzwaar werk: Nilfisk 140

Het Deense Nilfisk is een andere toonaangevende fabrikant van hogedrukreinigers. Hun Nilfisk 140 hogedrukspuit is door de Hogedrukreiniger Expert uitgeroepen tot de beste koop bij de middelzware hogedrukspuiten. Voor gebruik thuis presteert deze Nilfisk hogedrukreiniger ruim voldoende.


Nilfisk, beste hogedrukspuit middelzwaar

Nilfisk 140, beste hogedrukspuit middelzwaar


De 1.800 watt hogedrukspuit met inductiemotor en aluminium pomp wordt geleverd met veel extra accessoires zoals een spuitlans, speciale koppen en een wasborstel voor het reiniger van je auto, een rioolset voor het reinigen van de dakgoot en het doorspuiten van verstopte leidingen en een terrasreiniger voor het optimaal reinigen van tegels en gevels. Deze Nilfisk hogedrukspuit is echt een aanrader!

Beste hogedrukspuit voor licht werk:  Eurom Force 2000

De Hogedrukreiniger Expert kiest voor de  Eurom Force 2000 als beste koop als je een hogedrukspuit voor licht werk zoekt. Maar dit neemt niet weg dat deze heel voordelige Eurom hogedrukreiniger zelfs voor zware klussen kan worden ingezet. 

De prijs van de Eurom Force 2000 is heel aantrekkelijk (kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor de laagste prijs).

Eurom Force 2000 beste hogedrukspuit licht

Eurom Force 2000 beste hogedrukspuit licht


Ondanks zijn lage prijs koop je met de Eurom Force 2000 een krachtige hogedrukreiniger (150 bar) die geleverd wordt met veel handige accessoires zoals een roterende vuilfrees en een terrasreiniger voor het spatvrij schoonmaken van grote oppervlakken.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om een goede hogedrukspuit goedkoop te kopen. Je vindt daar deze hogedrukreinigers en andere goede hogedrukspuiten tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle tests hogedrukreinigers


Onderwerp:
Hier vind je de drie beste hogedrukspuiten uit de hogedrukspuit test van de Hogedrukreiniger Expert website. Kijk hier voor de hogedrukspuit uit de hogedrukspuit test voor zwaar werk, middelzwaar werk en licht werk. De beste hogedruk spuiten van Eurom, Nilfisk en Karcher. De beste hogedrukspuiten in hun prijsklasse.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *