Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: 3 keer de beste hogedrukreiniger

 

Hier vind je drie beste hogedrukreinigers uit de test. De beste hogedrukreiniger voor zwaar, middelzwaar en licht schoonmaakwerk.

Beste hogedrukreiniger test

Met een hogedrukreiniger maak je snel en makkelijk je terras schoon, maar ook bijvoorbeeld muren, je auto, je fiets of je terrasmeubels. Hier vind je de als best geteste hogedrukreinigers voor zwaar werk, licht werk en middelzwaar werk.

Deze drie hogedrukreinigers zijn door de Hogedrukreiniger Expert als beste hogedrukreinigers getest. De Hogedrukreiniger Expert van Coolblue is één van de beste winkels om goedkoop een hogedrukreiniger te kopen. Daar vind je niet alleen hogedrukreinigers tegen de laagste prijs maar ook heel veel informatie en testresultaten van alle hogedrukreinigers.

Beste hogedrukreiniger zwaar werk: Kärcher K7 Premium Home

Kärcher is HET merk voor hogedrukreinigers voor zware klussen. Met 3.000 (!) watt is de Karcher K7 hogedrukreiniger een echte krachtpatser. Hij bereikt je een maximale werkdruk van 160 bar en kan tot wel maximaal 600 liter per uur verwerken. Genoeg voor heel zware klussen.

Karcher K7 beste hogedrukreiniger test

Karcher K7 hogedrukreiniger


Zwaar verontreinigde oppervlakten kun je te lijf gaan met de reinigingsmiddeltank in combinatie met water tot maximaal 60 graden. Als je het dan nog niet schoon krijgt weten we het niet meer!

Beste hogedrukreiniger middelzwaar werk: Nilfisk 140

Het Deense Nilfisk is een andere toonaangevende fabrikant van hogedrukreinigers. Hun Nilfisk 140 hogedrukreiniger is door de Hogedrukreiniger Expert uitgeroepen tot de beste koop bij de middelzware hogedrukreinigers. Voor thuisgebruik is deze Nilfisk hogedrukreiniger ruim voldoende.


Nilfisk, beste hogedrukreiniger middelzwaar

Nilfisk 140, beste hogedrukreiniger middelzwaar


De 1.800 watt hogedrukreiniger met inductiemotor en aluminium pomp wordt geleverd met veel extra accessoires zoals een spuitlans, speciale koppen en een wasborstel voor het reiniger van je auto, een rioolset voor het reinigen van de dakgoot en het doorspuiten van verstopte leidingen en een terrasreiniger voor het optimaal reinigen van tegels en gevels. Deze Nilfisk hogedrukreiniger is echt een aanrader!

Beste hogedrukreiniger voor licht werk:  Eurom Force 2000

De Hogedrukreiniger Expert kiest voor de  Eurom Force 2000 als beste koop als je een hogedrukreiniger voor licht werk zoekt. Maar dit neemt niet weg dat deze heel voordelige Eurom hogedrukreiniger zelfs voor zware klussen kan worden ingezet. 

De prijs van de Eurom Force 2000 is heel aantrekkelijk (kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor de laagste prijs).

Eurom Force 2000 beste hogedrukreiniger licht

Eurom Force 2000 beste hogedrukreiniger licht


Ondanks zijn lage prijs koop je met de Eurom Force 2000 een krachtige hogedrukreiniger (150 bar) die geleverd wordt met veel handige accessoires zoals een roterende vuilfrees en een terrasreiniger voor het spatvrij schoonmaken van grote oppervlakken.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om een terrasreiniger te kopen voor deze en andere goede terrasreinigers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle tests hogedrukreinigers


Onderwerpen:
Hier vind je de drie beste hogedrukreinigers uit de hogedrukreiniger test van de Hiogedrukreiniger Expert website. Kijk hier voor de hogedrukspuit uit de hogedrukreiniger test voor zwaar werk, middelzwaar werk en licht werk. De beste hogedruk reinigers van Eurom, Nilfisk en Karcher. De beste hogedrukreinigers in hun prijsklasse.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.