Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste printer voor foto's

Redactie     14:02    


Iedereen stelt andere eisen aan zijn printer. De één wil er heel snel heel veel brieven mee kunnen printen en een ander wil zijn vakantiefoto's er zo mooi mogelijk mee afdrukken. Wat voor de één dus de beste printer is, is dat niet voor de ander. Wij kijken hier naar de beste printer voor het afdrukken van kleurenfoto's.


De Franse testsite Les Nimeriques ging op zoek naar de beste printer waarmee je foto's kunt afdrukken. Dit moest een betaalbare printer zijn die ook voor andere taken te gebruiken is. Ze kwamen daarbij uit op de  HP Envy 5640 die in Nederland onder de 90 euro te koop is bij onder andere Redcoon, Bol, CoolBlue en Wehkamp (zie hier).

Beste printer voor foto's: HP Envy 5640

De HP Envy 5640 is een al wat oude model printer maar hij staat nog steeds aan de top voor wat betreft het printen van foto's. En deze printer wordt bij bovengenoemde winkels met interessante kortingen aangeboden. De HP Envy 5640 is een inkjetprinter. Voor wie kleurenfoto's wil printen is een inkjet altijd ver te prefereren boven een laserjet. En de HP Envy 5640 is extra goed als het op kleurenprints aankomt.Toch is de HP Envy 5640 geen specifieke fotoprinter maar een echte all-in-one allrounder die je voor al je printwerk kan gebruiken. Ook kun je er mee scannen en kopiëren. We moeten wel zeggen dat hij wat minder snel is als het op tekstdocumenten printen aankomt. De meerwaarde van deze inkjet printer ten opzichte van andere modellen zit hem vooral in het printen van foto's.

Foto's en documenten printen kan direct vanaf je smartphone of tablet via WiFi of Airport. Printen via internet (dus vanaf een heel andere locatie) is mogelijk via Google Cloud Print.  En er kan automatisch dubbelzijdig worden geprint zodat je veel papier kunt besparen.

De maximale resolutie van de HP Envy 5640 is 4800 x 1200 pixels. Foto's zijn dus haarscherp te printen. Er kan randloos worden geprint.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor deze en andere goede printers tegen de laagste prijs.

Publicatie test: Augustus 2016. Kijk bij de printer test voor meer tests van printers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.