Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste slippers voor mannen en vrouwen

Redactie     16:49    


Teva, Birkenstock. Havaianas, iPanema, O'Neill, er zijn veel merken die goede slippers maken. Maar wat zijn de beste slippers als je kijk naar kwaliteit, uitstraling en draagcomfort? Hier de uitslag van de test van beste slippers.


Getest: Slippers voor dames en heren
Getest door: Vergleich.org
Beste slippers voor dames: Birkenstock Gizeh
Beste slippers voor heren: O'Neill FTM Chad

Beste herenslippers: O'Neill FTM Chad

Deze test is in Duitsland door de testsite Vergleich uitgevoerd. De O'Neill FTM Chad was de overtuigende winnaar bij de herenslippers. Als enige slippers scoorde deze teenslippers van O'Neill een Zeer Goed. Ook de gebruikers van deze O'Neill slippers waren zeer tevreden (4,5 van de 5 sterren).Vreemd is dit niet want de O'Neill FTM Chad slippers zien er bijzonder cool en smaakvol uit. Ze zijn gemaakt van comfortabel zacht leer en geschikt voor in de vrije tijd (strand, zwembad, camping), maar ook voor andere gelegenheden. Het zijn stijlvolle slippers voor mannen.

Beste damesslippers

Bij de dames is de testwinnaar van de slipper-test niet zo verrassend. De Birkenstock Gizeh is al jaren een groot succesnummer. Bij de dames eindigde deze bijzonder comfortabele Birkenstock slippers als eerste in de test, bij de mannen moest hij alleen de bovenstaande O'Neill FTM Chad voorlaten.


Birkenstock combineert een zeer hoog draagcomfort met een hoge kwaliteit. De Birkenstock Gizeh is een leren slipper die bijzonder aangenaam is om te dragen en die heel lang meegaat.

Kijk bij bovenstaande links voor al deze slippers tegen de laagste prijs.

Publicatie test: Augustus 2016
Zie ook: Meer testen slippers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.