Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste slippers heren en beste slippers dames

De best geteste slippers heren en beste slippers dames uit een Duitse slipper test. Deze slippers zijn het best op het gebied van kwaliteit, uitstraling en comfort.

Beste slippers test

Teva, Birkenstock. Havaianas, iPanema, O'Neill, er zijn veel merken die goede slippers maken. Maar wat zijn de beste slippers als je kijk naar kwaliteit, uitstraling en draagcomfort? Hier de uitslag van de test van beste slippers. Zowel de beste slippers voor heren als de beste slippers voor dames.


Getest: Slippers voor dames en heren
Getest door: Vergleich.org
Beste slippers voor dames: Birkenstock Gizeh
Beste slippers voor heren: O'Neill FTM Chad
Zie ook: Meer beste slippers (andere test)

Beste slippers mannen: O'Neill FTM Chad

Deze test is in Duitsland door de testsite Vergleich uitgevoerd. De O'Neill FTM Chad was de overtuigende winnaar bij de herenslippers. Als enige slippers scoorde deze teenslippers voor heren van O'Neill een Zeer Goed. 

Ook de gebruikers van deze O'Neill slippers waren zeer tevreden (4,5 van de 5 sterren). Hiermee zijn de O'Neill FTM Chad teenslippers de beste slippers voor heren.


Beste slippers heren O'Neill

Beste slippers heren O'Neill


Vreemd is dit niet want de O'Neill FTM Chad slippers zien er bijzonder cool en smaakvol uit. Deze beste slippers voor mannen zijn gemaakt van comfortabel zacht leer en geschikt voor in de vrije tijd (strand, zwembad, camping), maar ook voor andere gelegenheden. Het zijn stijlvolle slippers voor heren. 

Kijk bij de bovenstaande link voor aanbiedingen van deze beste slippers voor heren en andere goede O'Neill slippers.

Beste slippers dames: Birkenstock Gizeh

Bij de dames is de testwinnaar van de slipper test niet zo verrassend. De Birkenstock Gizeh is al jaren een groot succesnummer. Bij de dames eindigde deze bijzonder comfortabele Birkenstock slippers als eerste in de test, bij de mannen slippers moest de Birkenstock Gizeh alleen de bovenstaande O'Neill FTM Chad voorlaten.

Beste slippers dames Birkenstock

Birkenstock combineert een zeer hoog draagcomfort met een hoge kwaliteit. Je kan deze zeer comfortabele teenslipper ook onder de gezondheidsslippers scharen. 

De Birkenstock Gizeh is een leren slipper die bijzonder aangenaam is om te dragen, gezond is voor je voeten en lichaam, en die heel lang meegaat. Geen wonder dus dat deze teenslippers als beste slippers voor dames getest zijn,

Kijk bij bovenstaande links voor al deze slippers tegen de laagste prijs.

Teenslippers, de meest populaire slippers

Zowel de beste slippers van heren als de beste slippers voor dames uit de test zijn teenslippers. De teenslippers zijn de meest populaire slippers.

Teenslippers (flip flops) zijn lichte slippers die alleen via een Y-vormig riempje russen grote teen en tweede teen (losjes) met je voet verbonden zijn. De basis van teenslippers is altijd min of meer gelijk, hoogstens zijn er wat versieringen op aangebracht. Hoewel de teenslipper een hip imago heeft worden dit soort slippers als eeuwenlang door mannen en vrouwen gedragen.

Reef slippers heren

Reef teenslipper (slipper heren)


Tegenwoordig zijn deze slippers gemaakt van kunststof en rubber, maar ze kunnen ook (met name vroeger) gemaakt zijn van materialen als hout, touw, stro, leer en plantenvezels.

Teenslippers zijn populair door hun trendy imago, hun zomerse uitstraling en hun gebruiksgemak. Je trekt ze snel aan en uit. En als je gaat reizen zijn teenslippers bagage die nauwelijks ruimte inneemt.

Een nadeel van teenslippers is hun ergonomie en ondersteuning van voet en enkel, of eigen het gebrek daaraan, want teenslippers zijn geen gezond schoeisel voor je lichaam. Teenslippers zijn ook slecht geschikt voor bij sport en andere lichamelijke activiteiten. Ze beschermen je voeten nauwelijks en bieden maar weinig houvast aan de voet.

Sportslippers en badslippers

Andere soorten slippers zijn de badslipper en de sportslipper. Deze slippers zitten niet met een bandje tussen je tenen vast maar hebben een brede band boven de wreef van de voet. Deze slippers schiet je heel makkelijk aan en uit en je hebt niets tussen je tenen. 

Hoewel de termen badslipper en sportslipper veel door elkaar gebruikt worden zijn er wel wat verschillen.

De badslippper is ooit ontworpen voor gebruik rond het zwembad. Ze zijn daarom gemaakt van materialen die goed tegen water kunnen en die snel drogen. Ook hebben de beste badslippers een goede grip en anti slip. 

Puma slipper mannen

Puma badslippers (slippers heren)


Sportslippers hebben vaak een bredere band, meer comfort en een betere demping. Sportslippers zijn beter geschikt om er snel op te lopen dan badslippers.

Goede slippers voor heren en dames in de vorm van badslippers en sportslippers worden vooral gemaakt door sportschoen fabrikanten als Adidas, Nike en Puma, maar ook door onder andere Tommy Hilfiger, Bjorn Borg, Birkenstock en Calvin Klein. 


Zie ook: 


Samenvatting:
Kijk hierboven voor de beste slippers voor dames en de beste slippers voor heren uit de slipper test. Zowel de beste slippers voor vrouwen als de beste slippers voor mannen zijn teenslippers. De beste slippers voor dames uit de test zijn de beroemde Birkenstock Gizeh slippers. Bij de heren zijn deze gezondheidsslippers als tweede in de test geƫindigd. De beste slippers voor heren zijn O'Neill teenslippers. Hierboven alle informatie over deze beste teenslippers voor mannen en vrouwen.