Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste slippers heren en beste slippers dames

 

De best geteste slippers heren en beste slippers dames uit een Duitse slipper test. Deze slippers zijn het best op het gebied van kwaliteit, uitstraling en comfort.

Beste slippers test

Teva, Birkenstock. Havaianas, iPanema, O'Neill, er zijn veel merken die goede slippers maken. Maar wat zijn de beste slippers als je kijk naar kwaliteit, uitstraling en draagcomfort? Hier de uitslag van de test van beste slippers. Zowel de beste slippers voor heren als de beste slippers voor dames.


Getest: Slippers voor dames en heren
Getest door: Vergleich.org
Beste slippers voor dames: Birkenstock Gizeh
Beste slippers voor heren: O'Neill FTM Chad

Beste slippers mannen: O'Neill FTM Chad

Deze test is in Duitsland door de testsite Vergleich uitgevoerd. De O'Neill FTM Chad was de overtuigende winnaar bij de herenslippers. Als enige slippers scoorde deze teenslippers voor heren van O'Neill een Zeer Goed. Ook de gebruikers van deze O'Neill slippers waren zeer tevreden (4,5 van de 5 sterren). Hiermee zijn de O'Neill FTM Chad teenslippers de beste slippers voor heren.


Beste slippers heren O'Neill

Beste slippers heren O'Neill


Vreemd is dit niet want de O'Neill FTM Chad slippers zien er bijzonder cool en smaakvol uit. Deze beste slippers voor mannen zijn gemaakt van comfortabel zacht leer en geschikt voor in de vrije tijd (strand, zwembad, camping), maar ook voor andere gelegenheden. Het zijn stijlvolle slippers voor heren. 

Kijk bij de bovenstaande link voor aanbiedingen van deze beste slippers voor mannen en andere goede O'Neill slippers.

Beste slippers dames: Birkenstock Gizeh

Bij de dames is de testwinnaar van de slipper test niet zo verrassend. De Birkenstock Gizeh is al jaren een groot succesnummer. Bij de dames eindigde deze bijzonder comfortabele Birkenstock slippers als eerste in de test, bij de mannen slippers moest de Birkenstock Gizeh alleen de bovenstaande O'Neill FTM Chad voorlaten.

Beste slippers dames Birkenstock

Birkenstock combineert een zeer hoog draagcomfort met een hoge kwaliteit. Je kan deze zeer comfortabele teenslipper ook onder de gezondheidsslippers scharen. 

De Birkenstock Gizeh is een leren slipper die bijzonder aangenaam is om te dragen, gezond is voor je voeten en lichaam, en die heel lang meegaat. Geen wonder dus dat deze teenslippers als beste slippers voor dames getest zijn,

Kijk bij bovenstaande links voor al deze slippers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen slippers


Samenvatting:
Kijk hierboven voor de beste slippers voor dames en de beste slippers voor heren uit de slipper test. Zowel de beste slippers voor vrouwen als de beste slippers voor mannen zijn teenslippers. De beste slippers voor dames uit de test zijn de beroemde Birkenstock Gizeh slippers. Bij de heren zijn deze gezondheidsslippers als tweede in de test geƫindigd. De beste slippers voor heren zijn O'Neill teenslippers. Hierboven alle informatie over deze beste teenslippers voor mannen en vrouwen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *