Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste warmtepompdroger: 3 winnaars

Redactie     17:52    


De warmtepompdroger is aan een opmars bezig bij de wasdrogers. Een warmtepompdroger is langzamer dan een condensdroger maar ook een stuk zuiniger en dus goedkoper in het gebruik. En dat vinden de meeste mensen veel belangrijker. Maar wat is de beste warmtepompdroger?

Zoveel tests zoveel winnaars, en dat is bij warmtepompdrogers niet anders. Hieronder vind je drie tot beste warmtepompdroger of beste koop uitgeroepen warmtepompdrogers. Al deze wasdrogers zijn te koop bij de aanbevolen winkels. Je koopt deze warmtepompdrogers daar tegen de laagste prijs.

Beste volgens CoolBlue: Bosch WTW87560NL

CoolBlue koos voor de Bosch WTW87560NL als Coolblue's Keuze (beste koop). Het is een lekker ruime wasdroger (goed voor 8 kilo wasgoed) die met een  A++ energielabel heel zuinig is. Met een keuze uit 14 programma's kun je er al je wasgoed mee drogen. Door de zelfreinigende condensor heb je minder onderhoud aan deze wasdroger en het komt het energieverbruik van deze toch al zo zuinige warmtepompdroger ook ten goede.

Doordat de Bosch warmtepompdroger maar weinig vocht uitstoot is deze ook geschikt voor kleine of vochtge ruimtes. Verder is de Bosch wasdroger stil en veilig voor kinderen dankzij het kinderslot. Helaas kent deze Bosch niet de stoomfunctie die sommige andere warmtepompdrogers wel hebben.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels bij CoolBlue voor meer informatie en de actuele prijs.

Beste volgens AO: Whirlpool HDLX 70310

AO kiest voor de Whirlpool HDLX 70310 als hun Best Buy. Dit is een heel voordelige warmtepompdroger die toch prima presteert. Met zijn A+ energielabel is hij zuinig maar minder zuinig dan bovenstaande Bosch warmtepompdroger.

Het Diagonal Airflow Systeem van de Whirlpool droger zorgt er voor dat de was gelijkmatig gedroogd wordt. Wat handig is is de deur die gewisseld kan worden. De één wil de deur links, de ander rechts. Bij de Whirlpool HDLX 70310 kan beide, en je kunt later altijd weer wisselen.

Met 7 kilo kan deze Whirlpool iets minder was gelijktijdig drogen dan de Bosch warmtepompdroger, maar de prijs is daar naar.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels bij AO voor meer informatie en de actuele lage prijs.

Beste volgens Kieskeurig: AEG T76785NIH

Tot zover de deskundigen, maar waar kiest het wasdrogende publiek voor? De AEG T76785NIH warmtepompdroger haalde de hoogste waarderingen bij Kieskeurig. Deze ruime (8 kilogram) warmtepompdroger zit qua prijs tussen bovenstaande wasdrogers in. Naast ruim is hij heel zuinig (A++) en daarmee goedkoop in het gebruik. Je hebt de keuze uit vele programma's voor verschillende soorten wasgoed. Zo kun je veilig en optimaal bijvoorbeeld wol of beddengoed drogen.

Ook functies als startuitstel en een kinderslot zijn natuurlijk aanwezig op deze complete warmtepompdroger.

Kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor de beste warmtepompdrogers en andere wasdrogers tegen de laagste prijs.

Foto: Miele warmtepompdroger
Zie ook: Meer testen wasdrogers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.