Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste weegschaal (personenweegschaal)

Redactie     12:57    


De personenweegschaal was vroeger altijd een eenvoudig apparaat, maar tegenwoordig zijn er ook uitgebreide weegschalen die bijvoorbeeld werken met apps en statistische gegevens. Ga je voor een eenvoudige weegschaal of voor een digitale weegschaal die veel informatie geeft? Beide zijn getest. Kijk hier voor de uitslag van de weegschaal test.

Éénvoudige weegschaal: Medisana BS475

Een voordelige weegschaal, maar wel één die je wat meer informatie geeft dan alleen het gewicht. Ook spiermassa, lichaamsvet en lichaamsvocht worden gegeven. En deze beste koop geeft ook je BMI. Medisana is één van de belangrijkste fabrikanten van personenweegschalen en met de Medisana BS475 leveren ze een weegschaal af die heel veel biedt voor een heel lage prijs.


Kijk bij de bovenstaande winkel voor de actuele prijs van deze beste eenvoudige weegschaal.


Beste weegschaal met app: Medisana BS 430 Connect

Steeds meer weegschalen bieden de mogelijkheid om alle gegevens niet alleen te mete maar ook te analyseren. De beste koop op dit gebied is de Medisana BS 430 Connect. Deze slimmer weegschaal meet via vier sensoren je  je gewicht, vetpercentage, vochtpersentage, de botmassa en de BMI.


Via Bluetooth kun je deze naar je smartphone sturen waar de Vitadock+ app alle gegevens verwerkt en overzichtelijk presenteert. Enorm handig bij het afvallen!

Beste geavanceerde weegschaal: Omron BF511

Maar het beste van het beste wordt door Omron gemaakt. Hun Omron BF511 geeft een gedetailleerde en heel nauwkeurige lichaamsanalyse dankzij voetsensoren en handsensoren maar ook met behulp van kleine (ongevaarlijke) stroomstootjes die door je lichaam gaan. Dit analyseert niet alleen je gewicht, vetpercentage, spiermassa, buikvet en BMI maar registreert ook hoeveel vet er in spieren wordt omgezet. Deze weegschaal geeft dus het echte totaalplaatje van wat sporten en/of afvallen met je lichaam doet.


Tip: Op Beste Weegschaal Kopen vind je alle informatie en tips voor bij het vinden en kopen van de voor jou beste weegschaal waaronder ook de beste winkels om online een weegschaal goedkoop te kopen.
Onderwerp:
Hierboven vind je drie beste personenweegschalen uit de test.  Het betreft de beste eenvoudige weegschaal, de beste personenweegschaal met app en de beste weegschaal met gedetailleerde lichaamsanalyse uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.