Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test fornuizen. Siemens fornuis aanbevolen

Redactie     14:25    


Op zoek naar een vrijstaand fornuis met kookplaat en oven, kijk dan hier voor de beste koop op dit gebied. Een Siemens fornuis testte het best op prijs en kwaliteit.

Getest: Fornuizen
Getest door: AO
Publicatie test: Augustus 2016 (meer tests van fornuizen)
Beste fornuis: Siemens HX423211N (met gaskookplaat en elektrische oven)
Goedkoop te koop bij: Aanbiedingen fornuizen

Beste fornuis: Siemens HX423211N 

Zuinig, veilig en groot, dat zijn de sterke punten van dit vrijstaande Siemens gasfornuis met elektrische oven. En bovendien opvallend goedkoop als je dit fornuis met vergelijkbare fornuizen vergelijkt (kijk hierboven bij de aanbiedingen voor de laagste actuele prijs), de Siemens HX423211N is een terechte Best Buy.

De gaskookplaat heeft 2 normale branders, een sterkbrander en een sudderbrander. Het vermogen loopt uiteen van 1 tot 3 kWh.


Wat maakt de Siemens HX423211N tot het beste fornuis om te kopen?

Groot
Dit 60 centimeter brede vrijstaande fornuis biedt een extra grote ovenruimte van 71 liter en een ruime gaskookplaat met vier branders. De hoogte van het gasfornuis is 85 centimeter en het Siemens fornuis is 60 centimeter diep.

Veilig
De glasdeur wordt nooit warmer dan 40 graden. Dat betekent dat dit fornuis niet alleen door zijn grootte geschikt is voor gezinnen, maar ook door zijn veiligheid. Kinderen branden zich niet aan de deur. Ook de met 1 hand te bedienen elektrische vonkontsteking van het gasfornuis is veilig, evenals de vlambeveiliging. De brandstoftoevoer stopt meteen als de vlam dooft.

Zuinig
De elektrische oven van de Siemens HX423211N is met zijn vier ovenstanden erg zuinig (energieklasse A).

Goedkoop
Op moment van schrijven werd dit als best geteste fornuis voor 299 euro aangeboden door AO. Kijk bij de link hierboven voor de actuele laagste prijs.

Met al deze eigenschappen en zijn lage prijs is dit vrijstaande 4-pits gasfornuis met elektrische oven met onderwarmte, bovenwarmte en grillfunctie een bijzonder goede koop.

, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.