Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Wat is de beste powerbank?

Redactie     18:10    


Powerbanks gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank. Het stroomverslindende spelletje Pokemon Go heeft daar alles mee te maken. Gelukkig zijn er veel powerbanks (externe accu's) te koop waarmee je je smartphone snel weer van stroom kunt voorzien. Maar welke powerbanks zijn goed?


Bij het Zweedse tijdschrift M3 kwam de TP-Link TL-PBG6700 als beste uit de vergelijkende powerbank test. Dat is absoluut niet vreemd want TP-Link levert met deze powerbank een externe accu die niet alleen heel goed is, maar ook heel goed te betalen. Kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Powerbank Kopen hier voor de actuele prijs van deze beste powerbank.

Premium accu on board

Basis van een powerbank is de accu. De TP-Link TL-PBG6700 is voorzien van een LG premium accu. Dat merk je niet alleen aan de hoge capaciteit, maar ook aan de lange levensduur. Na 500 volledige ontladingen heeft deze powerbank nog steeds nagenoeg dezelfde capaciteit. En ook bij lage temperaturen presteert deze powerbank goed. Mindere powerbanks laten het dan al snel afweten.


Snel opladen

Deze beste powerbank uit de test heeft een capaciteit van 6700 mAh. Daarmee kun je je smartphone tot 3 keer toe volledig opladen. En bij de TP-Link TL-PBG6700 gaat dit opladen ook nog eens razendsnel. En ook dat is heel belangrijk, maar wordt wel eens vergeten bij het kiezen van een powerbank.

Tip: Wil je zelf je beste powerbank kiezen? Kijk dan hier voor meer dan 2000 powerbanks.

Zie ook: Alle testen van powerbanks

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.