Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste home cinema set (surroundset)

Redactie     10:51    


Bioscoopgeluid in je huiskamer. Dat kan met een home cinema set. Een goede homecinema set (ook wel surround set genoemd) zorgt ervoor dat je het gevoel hebt midden in de actie te zitten, maar het zorgt ook voor een mooi geluid (bijvoorbeeld bij concerten) en is niet al te aanwezig in je woonkamer.

Plus zo'n  surround set / home cinema set voor thuis moet natuurlijk ook goed betaalbaar zijn. De deskundigen van het Homecinema Center hebben al deze kenmerken van een goede homecinemaset op een rijtje gezet en hebben hun beste koop aangewezen. Hier de beste homecinema set volgens het Homecinema Center.

Beste homecinemaset: Philips HTB5580G

Hun keuze is gevallen op de Philips HTB5580G surround set. Wat maakt deze Philips homecinema tot de beste koop? Het is een krachtige (10000 watt) home cinema set die zorgt voor een muziek en filmgeluid met veel power. De audioset kan zowel via wifi als bedraad met het netwerk worden verbonden. Je kunt hem dus ook gebruiken om muziek af te spelen via je smartphone of tablet. Ook kun je natuurlijk muziek streamen vanaf de computers in je netwerk, maar ook direct vanaf een NAS, externe harde schijf of ander opslagmedium in je netwerk.De home cinema set bestaat uit een Blu-ray speler, een versterker, een bedrade subwoofer, vier draadloze zuilspeakers en een frontspeaker. Gezamenlijk leveren deze een overweldigend geluid, helemaal wat je van een goede home cinema set verwacht.

De zuilspeakers hebben een voordeel ten opzichte van muurspeakers, vloerspeakers en andere speakers die je hoog of juist laag plaatst. De zuilspeakers leveren hun geluid precies op oorhoogte af als je zit, en dat maakt het surround effect nog realistischer.

Kijk bij het Homecinema Center voor de prijs en meer informatie over deze beste homecinemaset en andere goede home cinema sets. Je vindt er tevens reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van alle home cinemasets.

Zie ook: Alle testen van home cinema sets

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.