Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stofzuiger voor tapijt

Redactie     15:51    


Wat is de beste stofzuiger? De winnaars van een test van stofzuigers zijn normaal gesproken allrounders die gemiddeld de beste prestaties leveren op verschillende ondergronden. Maar de beste stofzuiger voor laminaat hoeft niet de beste stofzuiger voor tapijt te zijn. Dus hier de beste stofzuiger voor tapijt.

Of eigenlijk de beste koop, want ook de prijs speelde een belangrijke rol bij de keuze voor de beste stofzuiger voor tapijt. Want je hebt immers weinig aan een geavanceerde dure stofzuiger die toch je buiten je budget valt.

Deze stofzuiger test werd uitgevoerd door de experts van de Stofzuigerstore van Coolblue, één van de beste winkels om goedkoop een goede stofzuiger te kopen. Hier vind je niet alleen de beste stofzuigers tegen de laagste prijs maar ook veel informatie, reviews en gebruikerservaringen van al deze stofzuigers.

De beste stofzuiger voor tapijt: Bosch In'genius BGL8507

Coolblue's keuze voor tapijt is een Bosch In'genius stofzuiger. Met de Bosch In'genius BGL8507 kun je natuurlijk ook andere ondergronden zoals parket, laminaat en zijl stofzuigen maar ten opzichte van andere stofzuigers maakt de Bosch In'genius vooral indruk als het tapijt gezuigd moet worden. Zelfs diepliggend vuil waarbij andere stofzuigers falen weet deze Bosch stofzuiger op te zuigen.


En ook op andere gebieden is de Bosch In'genius BGL8507 één van de beste stofzuigers die je kunt kopen. Dankzij het 12 meter snoer heb je een actieradius van 15 meter en kun je een hele verdieping zuigen zonder van stopcontact te wisselen. Ook de stofzak ik ruim (5 liter), dus het stofzuigen hoef je ook niet te onderbreken om een stofzak te wisselen.

Ook is de Bosch In'genius BGL8507 opvallend zuinig. Bij een gemiddeld gebruik ben je per jaar zo'n 6 euro aan stroom kwijt. Dat is extreem weinig, vooral voor zo'n goed presterende stofzuiger.

Deze beste stofzuiger voor tapijt wordt geleverd met diverse accessoires zoals een kierenzuigmond, een parketborstel, een parketborstel voor kwetsbare vloeren, een meubelzuigmond en 5 stofzakken.

Kijk voor de goedkoopste prijs voor de Bosch In'genius stofzuiger en andere goede stofzuigers bij bovenstaande winkels.

Publicatie test: september 2016
Meer testen stofzuigers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.