Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste oortjes met Buetooth voor sporters

Redactie     12:37    


Bij een sportuitrusting voor een individuele sport als hardlopen of fitness horen tegenwoordig ook oortjes. De meeste mensen luisteren immers graag naar muziek onder het sporten. Maar lang niet alle oortjes zijn geschikt voor sporters. Oortjes voor sporters moeten goed (en comfortabel) in je oren zitten en de muziek niet verstoren als je beweegt. Eerder keken we naar de beste oortjes voor sporters met snoer, dit maal zijn de snoerloze oortjes met Bluetooth aan de beurt.

Deze test in in Duitsland uitgevoerd, maar alle oortjes zijn ook in Nederland te koop. Kijk bij Beste Oortjes Kopen voor de goedkoopste aanbieders van oortjes. Je vindt daar ook de oordopjes top 10, een oordoppen keuzehulp en meer beste oortjes uit de test.

Beste oortjes met Bluetooth: Beats by Dr. Dre Powerbeats Wireless

Goedkoop is de Beats by Dr. Dre Powerbeats Wireless (Beats Powerbeats2 Wireless) niet, maar wat een kwaliteit! Deze oortjes zijn speciaal voor sporters ontwikkeld in samenwerking met Dr. Dre en de bekende Amerikaanse basketbalspeler LeBron James. De oortjes blijven dankzij een oorhaakje zelfs tijdens de zwaarste workout goed zitten en natuurlijk zijn deze beste oordopjes voor sporters zweetbestendig. Zelfs de afstandsbediening is antislip.


Heel plezierig is het verre Bluetooth-bereik van deze oortjes. Namelijk 9 meter. Je hoeft je smartphone in de sportschool dus niet bij je te dragen. En de oortjes doen meteen dienst als handsfree-set.

Beste koop Bluetooth oortjes: Plantronics BackBeat Fit

Andere oortjes die heel geschikt zijn voor sporters is de nummer 2 uit de test, de Plantronics BackBeat Fit oortjes. Dit zijn echte sport-oortjes die geleverd worden met een sportarmband. Bij CoolBlue is deze in-ear koptelefoon uitgeroepen tot hun beste koop. De prijs ligt namelijk een stuk lager dan die van de Beats by Dr. Dre oortjes (zie bovenstaande aanbevolen winkels voor de actuele prijzen).


Ook de Plantronics BackBeat Fit is als handsfree set te gebruiken, is zweetbestendig en voorzien van een goede accu. Een sterk punt is verder de goede ruisonderdrukking die er ook voor zorgt dat de muziek goed klinkt als je door de wind loopt te rennen. De bediening van de Plantronics BackBeat Fit gaat makkelijk via twee relatief grote knoppen die op de oortjes te vinden zijn.

Meer goed geteste Bluetooth oortjes

Ook een derde in-ear koptelefoon haalde bij deze test van Bluetooth oortjes voor sporters de waardering Goed, het betrof de Jabra Sport Pace Wireless.

Deze oortjes zijn evenals alle andere genoemde oortjes goedkoop te koop bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.

Publicatie test: september 2016. Meer tests van oortjes

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.